Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Индийка плаче с кървави сълзи

Индийка плаче с кървави сълзи

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Индийка плаче с кървави сълзи

Рашида Хатун, жителка на индийския град Патна, плаче с кървави сълзи. Момичето прави това по няколко пъти на ден, като твърди, че не усеща абсолютно никаква болка, докато кръвта се стича по бузите й.

Учени от цял свят са преглеждали момичето, но не могат да открият причина, поради която очите й кървят. Според местните богослови обаче обяснението е ясно – момичето е белязано от боговете.

Затова обикновените хора трябва да му се покланят. От всички краища пристигат хора, които искат със собствените си очи да видят как кървавите сълзи текат от очитге на Рашида и да й връчат дар, за да умилостивят боговете.

Друга индийка, Туинкъл Диведи, от закътано индийско селце, също плаче с кръв. Но кръвта се просмуква и от носа й, петите и шията й, затова докторите постоянно правят кръвопреливане на тринадесетгодишното момиченце.

Странното обаче е, че местните я проклинат, вместо да я боготворят. Когато тя излезе на улицата, я посреща дъжд от камъни и проклятия. И за това момиченце учените нямат обяснение.

Индийка плаче с кървави сълзи

А то кърви по двадесет пъти дневно. За кървави сълзи се е говорило от години. През 2002 г. стана известна 32-годишната студентка от Алжир, която всеки ден плаче с кървави сълзи. За пръв път това се случило, когато момичето било на стаж в местна банка за ужас на клиентите.

Първоначално докторите решили, че студентката има някакъв кръвоизлив. След прецизни изследвания станало ясно, че няма никаква патология. Момичето до ден днешен е в същото състояние.

То има сестра по нещастие в Ливан. Тя се казва Хасна Мохамед Меселмани. Но от очите й не тече кръв, а падат прозрачни кристалчета. Те са миниатюрни, с размера на пшеничено зърно, и за един ден се събират по двадесетина бройки.

На излизане от окото кристалът, който е покрит с желеобразна течност, се превръща в твърд като диамант минерал. Острите кристали обаче не увреждат очите на момичето. Според някои учени това е вродено нарушение на метаболизма, което води до отлагане на кристалите на цистин в кръвта и дори в роговицата.

В селце в Индия живее 19-годишната Савитри, от чиито уши, очи и уста падат миниатюрни камъчета. При това момичето изпитва невероятни болки, преди камъните да започнат да падат навън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest