Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Лейте си куршум, за да махнете страховите неврози

Лейте си куршум, за да махнете страховите неврози

Лейте си куршум, за да махнете страховите неврози
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Какво представлява страховата невроза?

Всеки един от нас се страхува от нещо - кучета, насекоми, тъмнина, височини и какво ли още не. При повечето хора изразът на тези страхове е незначителен, но при някои са толкова силно изразени, че причиняват огромно безпокойство и пречат на нормалния им начин на живот. Това се нарича паническо разстройство, още известно като страхова невроза.

Хората с такова разстройство имат внезапни и повтарящи се пристъпи на силен страх, които могат да бъдат с продължителност няколко минути до няколко часа. Тези панически атаки представляват завладяващ страх от бедствие, проблем или загуба на контрол, дори при липса каквато и да е реална заплаха. Един такъв панически пристъп може да предизвика и физическа реакция като загуба на съзнание или дори инфаркт.

Как се лекува страховата невроза?

За момента не съществува определено лечение, което лесно да излекува едно такова състояние. Това, което всеки доктор ще препоръча, е психотерапия и една шепа хапчета, които в най-добрия случай ще притъпят симптомите и честите пристъпи, а в най-лошия случай - няма да помогнат изобщо.

Всеки един, борещ се с това състояние, със сигурност е пробвал какво ли не, за да облекчи живота си - хапчета, хипноза, медитация, упражнения за дишане и така нататък. За някои може и да е имало подобрение, но по-често страховата невроза не е изчезнала магически от живота им.

Защо да пробвате с леене на куршум?

Страхови неврози

Леенето на куршум е напълно безопасен и безболезнен ритуал, който помага при уплаха, безсъние, тревожност. Често една страхова невроза започва с превратна точка - инцидент, спомен, случка в миналото, която е отключила това състояние. Затова и леенето на куршум може да бъде точно това, от което имате нужда.

Какво представлява леенето на куршум?

Това е ритуал, при който лечител (обикновено жена, наречена баячка) разтапя на огън парче олово и го изсипва в съд със студена вода, където то се пръсва на малки парченца. Това се прави над три части от тялото ви - главата, гърдите и коленете. Според поверията, където оловото се пръсне на най-много части, от там започва страхът ви.

След като бъде пуснато във водата, оловото заема формата на страха ви - вие трябва да го отнесете вкъщи и да го държите под възглавницата си точно 10 дни, след което трябва да го хвърлите в река или друг вид течаща вода, за да отнесе водата страха ви и да ви излекува напълно.

Най-важното, което трябва да знаете за този ритуал, е, че силата му се крие както в магическите сили на баячката, така и във вашата вяра. За да е успешно леенето на куршум, вие трябва да вярвате, наистина да вярвате, че ще се излекувате. За някои това може да звучи като измишльотина, но по-често хората, които се подлагат на ритуала потвърждават, че им е помогнал.

А и какво можете да загубите, ако вярвате? Абсолютно нищо.

Какво можете да спечелите? Безвъзмезно изцеление.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest