sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава, ако четеш насън

Какво означава, ако четеш насън

Какво означава, ако четеш насън

Според едно старо поверие, ако човек иска да разбере какво му предстои в бъдеще, трябва да сложи книга под главата си и да преспи една вечер с нея. Според друго предание пък този ритуал помага за по-бързото усвояване на нови знания. Какво обаче можем да кажем за сънищата, в които виждаме книги и четем?

В следващите редове ще разберете как да тълкувате сънищата, в които четете. Ето какво означава, ако четете насън!

Ако сънувате, че четете книга, ще научите ценна информация. Ако пък четете вестник, предстои ви да научите някаква тайна. Ако вестта е лоша, очаквайте да чуете клюки по свой адрес.

Ако в съня си виждате текст, но не успявате да осмислите написаното, ви предстои да навлезете в емоционална дупка. Събития от настоящето ще ви накарат да се почувствате в задънена улица.

На чужд език четете ли в съня си, предстои ви да се сдобиете с ново ценно умение. Възможно е да започнете и нова работа.

Ако разлиствате и четете книга насън, в реалния живот ще ви споходи голямо щастие. Ако освен текст виждате в съня си и картинки, ви предстоят много радостни мигове, пътувания и забавления с приятели.

Ако видите в съня си детска книжка, вие или някой от близките ви ще се сдобие с бебе.

Книги насън

Присъни ли ви се четящ човек, ще спечелите мъдър приятел. Ако пък някой ви чете на вас, в реалността ще получите ценен съвет.

Сънувате ли, че четете на глас, предстоят ви големи успехи, за които ще разказвате с огромно задоволство.

Ако в съня си видите някакви драсканици, които не успявате да разчетете, очаквайте трудности по пътя си. Обърнете внимание кой е авторът на написаното, защото неприятностите ще са свързани по някакъв начин именно с този човек.

Четете ли заедно с друг човек, очаква ви общо бъдеще с това лице.

Ако в съня си видите бивш партньор да чете пред вас, знайте, че този човек има неизказани намерения. Може би още таи романтични чувства и скоро ще ви потърси, за да ви ги разкрие.

Картичка с романтично послание четете ли насън, очаквайте таен обожател да ви се разкрие. Ако картичката е бяла и сте обвързани, очаквайте предложение за брак или съвместно съжителство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest