Sanovnik.bg»Съновник»Целувка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Целувка

Значението на Целувка на сън как се интерпретира? Тълкуване на Целувка в сайта.
Целувка

Ако насън видиш други да се целуват, чака те сърдечна тъга, но може и да предприемеш решителна стъпка за нещо. Тебе ако те целува непознат, ще получиш неочаквана помощ.

Ако те целува жена, ще се чувстваш окрилен за някакво смело начинание. Ако те целува мъж, ще чуеш изгодно предложение.

Ако сънуваш, че целуваш непозната жена, ще изневериш или ще измамиш някого. Ако целуваш непознат мъж, значи си се заел с несигурни работи.

Целувката с непознат в съня е знак, че в живота ти има липси - може да няма любов или нещо друго, за което мечтаеш.

Целувка от близък или от роднина е знак за тайна подкрепа, целувка от любим човек предсказва раздяла, а целувка от мъртвец - смърт или разкриване на тайните ти.

Целуваш ли се с някой насън, пази се от лицемерни приятели.

Целувка от роднина или член на семейството ако ти се присъни, че получаваш, ще настъпи промяна в делата ти.

Целувка от вдовец или вдовица в съня вещае болест, разочарование, нещастни срещи. Девица целуваш ли в съня си, ще скърбиш за нещо.

Ако ти целуваш някого насън, ново любовно завоевание ще имаш. Ако си женен, ще изневериш на жена си.

Получиш ли целувка от някого в съня си, ще се сдобриш с любовник или неприятел.

Ако целуваш или получаваш целувка от хубаво момиче насън, знак за приятни събития, радост.

Ако си жена и ти се присъни, че целуваш мъжа, когото искаш, скоро ще имаш интимна близост с него. Ако си мъж и целуваш жената, която искаш насън, скоро ще срещнеш любима жена.

Присъни ли ти се, че целуваш земята насън, ще се унижиш пред някого. Луд човек ако целуваш насън, ще вземеш лошо решение в живота си.

Целуваш ли нечий съпруг/а насън, значи искаш нова връзка с някого, не трябва да е непременно с човека от съня ти.

Видиш ли насън, че целуваш човек, когото не харесваш, значи някой те кара да правиш нещо против волята си, нещо, което не ти се нрави. Пази се от измама или предателство.

Целуваш ли се с приятел насън, това изразява реалната ти връзка с него - че го уважаваш и почиташ.

Брат или сестра си ако целуваш насън, значи имаш добри отношения с тях. Сънят изразява връзката ти с тях. Майка си ако целунеш насън, очакват те успехи в бизнеса и в живота. Знак, че другите хора ще те обичат и уважават.

Дете целуваш ли в съня си, знак за семейно щастие. Твое ли детето, значи много го обичаш или то има нужда от теб.

Ако целуваш бебе насън, ще получиш помощ в някаква ситуация. Хубава промяна предстои. Целуваш ли бебе в съня си, животът ти готви много радостни изненади.

Присъни ли ти се, че целуваш някого по ръката или теб те целуват по ръката, знак за вярност към този човек, чувстваш се добре в неговата компания.

По челото ако целунеш или те целунат насън, единият от двама ви не е доволен от действията и решенията на другия.

Целувката по челото е знак, че ще признаят твоята интелигентност, ще те потърсят за съвет или ти ще търсиш съвет от някой по-възрастен човек.

Получиш ли целувка по бузата или ти целунеш някого там в съня, значи изпитваш възхищение към този човек. Сънят е знак за уважение и лоялност.

По врата ако получиш целувка или ти целунеш някого там насън, наяве ще се отдадеш на желанията си. Сънят показва, че ти липсва страст и копнееш за такава в живота си.

По краката ако целунеш някого в съня си, значи го уважаваш и си смирен пред него. Теб ако те целунат по краката, значи теб те уважават и харесват компанията ти.

Сънуваш ли, че даваш въздушна целувка, ще обещаеш нещо, което няма да си в състояние да изпълните. Близките ти ще бъдат разочаровани от теб.

Сънуваш ли, че ти изпращат въздушни целувки, дават ти напразни обещания. Въздушните целувки са предупреждение за неискрено приятелство.

Ако сънуваш целувка с бивше гадже, предстои ти да получиш тайна подкрепа.

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 79
531
422
317
29
10
Дай твоята оценка:

Коментари (113)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
08.06.2019 10:39
Сънувах,че ме целува един мой приятел плувец.
7
2
Betina Vasileva
Betina Vasileva
16.07.2018 08:27
Аз сънивах ,че със сегашното ми гадже се целуваме...това беше първата ни целувка....ние сме на 13/14 години и той попринцип е срамежлив на тая тема и понякога имам чувството,че ме отблъсква,постоянно играе с момчетата футбол и вече почвам да го ревнувам от тях дори.....Не искам да повярвам ,че ”целувка с любим човек„ е раздяла...моля казвайте кво да права
5
14
Анонимен
Анонимен
29.03.2019 10:00
Изчакай докато пораснеш за целувки
29
4
Анонимен
Анонимен
12.07.2018 11:05
Сънувах че едно познато момче иска да е с мен и се опитва да ме целуне опиваше ме и аз го спрях преди да ме целуне но в съня също малко остана да го охопя за връта но за да ме пусне Камво означава това аз си имам сериозна връзка да не би да харесвам другото момче
7
10
Потребител#206565
аз откакто съм без бившата си учителка която ми липсваше откакто завърших 4 клас.Сънувах че аз седя спокойно на чин и учителката по математика пише нещо и изведнъж бившата ми учителка ме целуна навсякъде освен и по устните (баш на февруари) и всички от класа ми почнаха да гледат като зомбирани.
5
3
Крисито
Крисито
09.05.2016 08:40
То само целувка да беше ами постоянно сънувам моя съученик.Незнам харесвам ли го съдбата ли иска това.Само искам да знам какво значи,когато сънувам един и същи човек много пъти.
46
3
Един
Един
07.10.2016 10:05
Аз също сънувах съученичката ми. Аз много я харесвам и сме имали лека връзка. Но този път беше много силно. Тя ми каза че ме обича и започна да ме целува. И аз искам да разбера какво означава.
30
0
Ели
Ели
11.04.2016 08:14
Сънувах,че момчето което харесвам ми предложи да станем гаджета и аз приех...
Ще се радвам,ако някой ми каже какво означава това.
45
11
Анонимка
Анонимка
20.11.2015 14:11
сънувах как най добрия приятен на момчето което харесвам ме харесва и ме прегръща и целува. Той ми написа съобщение да го чакам на определено място и иска да ми признае чувствата си, но в същия момент момчето което харесвам ми пише, че иска да се срещнем (на същото място където ще се срещна с ндп-то му) ,но когато прегръщам момчето, което харесвам той се превръща в ндп-то му. Моля някой да помогне с разгадаването на съня ми!!!
11
8
Анонимен
Анонимен
04.07.2015 23:24
Снощи сънувах, че уча в Лондон и там срещам русо момче и ставаме гаджета. Един ден той идва у нас и когато гледаме телевизия той ме целуна по устата. Моля ви някой да ми каже какво означава това
17
12
Анонимен
Анонимен
20.11.2015 14:17
Очаквате бъдеще в Лондон!
2
1