Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душа
- 06.10.11 07:33#1За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЗдравейте на всички от този форум,
Знаете ли иде ми да крещя от щастие, от радост. Толкова съм щастлива. Сега ми се насълзяват очите, като пиша това, което искам да ви споделя.
Моя приятелка ми даде имейла на тази жена Даниела - ясновидка, тук от този сайт и аз се свързах с нея и реших да отида. Толкова проблеми имах и като че ли ми се натрупваха и натрупваха още. Сутрин ставах като смазана и без желание за нищо. И така, казах си, какво пък толкова пари съм давала и по други гледачки, знам ли, може би и по скоро вече нямах изход. И така оказах се при нея. Това, което през тези горе долу 30 мин ми каза тя не успях да го осмисля и си казах почти на излизане: Хм това, което ми казва, като че ли не се отнася за мен. Тя ме изпрати до външната врата погледна ме в очите и ми каза: Виждам, че не ми вярваш и ме помоли да изчакам няколко минути.
На връщане държеше в ръката си един плик и ми каза “Моля те, къпи се с това три дни, следващите 3 всяка вечер чети това, което съм ти сложила вътре. Преди да минат 9 дни момчето, което обичаш ще ти се обади и ще те помоли да поговорите. Не забравяй, че той много те обича, но вината да се отдръпне е твоя. За това, че не ти върви е защото избързваш без да мислиш. ТУК ЗНАЕХ ЧЕ ТЯ ИМАШЕ ПРАВО.
И за това, което съм ти сложила вътре пари няма да ти взимам, за да се научиш да вярваш в хората и да се отваряш към тях. Когато решиш, че можеш да ми се довериш, върни се.
Да ви кажа тръгнах си малко засрамена. Тогава си дадох сметка, че съм горделива и в живота и със брат ми и със хората, които ме обичат повече отколкото аз тях. Разплаках се. Плаках почти до спирката. В автобуса си мислех за това, което тя ми говореше. На седмият ден ако искайте вярвайте, ако искате не, ми се обади Венци и се разбрахме.
Минаха дни и аз се върнах при тази жена. Извиних и се защото се срамувах от нея, но тя ме погали и ми каза: Въпреки горделива ти си силна. Аз само ще ти отворя пътищата, а ти върви по тях с разума си.
Извинявам се, че това стана като разказ, но тези пари, които похарчих при тази жена бяха най-приятно похарчените, или не по скоро си купих урок за живота с тях. Най-голямата ми инвестиция. Започнаха да ми се подреждат нещата и сега виждам смисъла зад всички думи, които ми беше казала тази жена.
Щастлива съм, мислиме за сватба и вярвайте ми хора тя е първият човек, който ще поканя.............
ЩАСТЛИВАААААААААААААААААААААААААААААА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМММММММММММММММ.
БЛАГОДАРЯ ТИ ДАНИЕЛАААААААААААААААААААААААААААОтговорОтговор с цитат - 18.07.17 09:51#2от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЗдравейте! Прочетох написаното от Вас по-долу и желая да Ви помоля за помощ-
намиране на човек. Нямам снимка нито зная името на човека.
Дали можете да ми помгнете да намеря човека?
Поздрави
Кръстев
janoaria :РАЗБЕРЕТЕ ХОРА
ИСТИНСКАТА ЯСНОВИДКА НЕ ВЗИМА ПАРИ
А ОТ СЪРЦЕ ПОМАГА НА ХОРАТА КАКТО СМЕТНЕ ЧЕ Е ДОБРЕ ВИЕ ДАЛИ ЩЕ Й ПОВЯРВАТЕ ИЛИ ЩЕ ГО СМЕТНЕТЕ САМО ЗА СЪВЕТ ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ
АЗ ЛИЧНО НИКОГА НЕ СЪМ СЕ НАРЕКЛА ЯСНОВИДКА
И НИКОГА НЕ СЪМ ВЗИМАЛА ПАРИ ПОМАГАМ КАКТО СМЕТНА ЗА ДОБРЕ
ТУК СЪМ ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ В ТОЗИ САЙТ НИКОГА НЕ СЪМ СИ И ПОМИСЛЯЛА ДА СИ ПРАВЯ РЕКЛАМА
ЗАЩО ВЯРВАТЕ НА САМОНАРЕЧЕНИ ЯСНОВИДКИ ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА ЗНАЙТЕ ЧЕ САМО КАТО ВИДЯТ КЛИЕНТ И ГО ИЗУЧАВАТ КОЛКО ЛИ ЩЕ Й ДАДЕ ПАРИ ХИЧ НЕ ГИ Е ЕНЯ ОТ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ НО МОГА ДА КАЖА ЕДНО ДОБРО ЗА САМОНАРЕЧЕНИТЕ ЯСНОВИДКИ
МНОГО ДОБРИ МАНИПУЛИСТИ СА МОГАТ ДА ТИ ИЗКАРАТ И ПОСЛЕДНИЯТ ЛЕВ ОТ ДЖОБА БЕЗ ДА СЕ ОСЕТИШ КАТО НАЙ ХИТРИЯТ НОМЕР ИМ Е ПЪРВИЯТ ПЪТ ДА НЕ ТИ ВЗЕМЕ ПАРИ ЗАЩОТО ЕДИ СИ КАКВО НО ВТОРИЯТ ЩЕ Й ГИ ДАДЕШ И ТО ДОБРОВОЛНО В ТРОЕН РАЗМЕР АЗ НЕ Я ПОЗНАВАМ ТАЗИ ЯСНОВИДКА А И НЕ ИСКАМ НО ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ РЕАЛНОСТТА И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ВИ ОБЪРКАТ ЖИВОТА ВИ ЗАЩОТО ТОВА СЪЩО ИМ Е ТАКТИКА ТАКА ДА ТЕ ОБЪРКА В ЛИЧЕН ПЛАН ЧЕ ПОНЕ ОЩЕ ПЕТ ПЪТИ ДА ОТИДЕШ ПРИЯ НЕЯ С ПАРИЧКИ И ТО ДОБРОВОЛНО ДА Й ГИ ДАДЕШ
МЕГИОтговорОтговор с цитат - 18.07.17 10:00#3от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЗдравейте! Позвъних на посочения от вас телефон на Даниела 0877551708, но глас отговаря: избраният тел. е грешен или непълен.
nefertiti-ra :Вижте какво ще ви кажа. Благодарностите към тази жена съм ги писала аз. Защото наистина ми се е случило, защото наистина съм доволна и съм реален човек. Не се крия зад скапани имена и номера. Оставила съм си и реален мейл.
И знаете ли какво си мисля, че вие без значение дали сте момче или момиче, не сте добър човек. И така не се прави. Ако имате някакво доказателство, че това е точно така изложете го с достойнство. Да, аз получих много писма от хора, които искаха да се свържат с тази жена и съм и дала координатите и ще продължавам да го правя защото всеки има право на малко щастие. ВСЕКИ. А на хора, като вас им остава единственото право да бъдат осмивани. Направо ми се виждате страшно жалко същество.
Тук искам да призова всички, които са се свързали от този форум с тази жена и да изразят мнението си.
Толкова ми е обидно, че няма накъде. Все пак съм пълнолетна и мога сама да изразявам мнение, без да е нужно някой да ми го налага.
ОтговорОтговор с цитат - 21.08.17 02:18#4от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЗдравейте! Искам да споделя за един човек преобръщащ живота на хората. Този човек би помогнал за бизнеса здравето семейният уюут и какво ли още не, също да ви съветва за дадена дата кога какво да правите и кога не. Помогна на мен и мои приятели, които са в Германия. Давам имейл адресът му за да му пишете a.terziew@abv.bg Това е човекът, който ще ви помогне без да ви ограби. ОтговорОтговор с цитат
- 18.09.17 02:47#5от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душажоро кръстев :Здравейте! Прочетох написаното от Вас по-долу и желая да Ви помоля за помощ-
Поздрави
Кръстев
[quote=janoaria]РАЗБЕРЕТЕ ХОРА
А ОТ СЪРЦЕ ПОМАГА НА ХОРАТА КАКТО СМЕТНЕ ЧЕ Е ДОБРЕ ВИЕ ДАЛИ ЩЕ Й ПОВЯРВАТЕ ИЛИ ЩЕ ГО СМЕТНЕТЕ САМО ЗА СЪВЕТ ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ
ТУК СЪМ ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ В ТОЗИ САЙТ НИКОГА НЕ СЪМ СИ И ПОМИСЛЯЛА ДА СИ ПРАВЯ РЕКЛАМА
ЗАЩО ВЯРВАТЕ НА САМОНАРЕЧЕНИ ЯСНОВИДКИ ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА ЗНАЙТЕ ЧЕ САМО КАТО ВИДЯТ КЛИЕНТ И ГО ИЗУЧАВАТ КОЛКО ЛИ ЩЕ Й ДАДЕ ПАРИ ХИЧ НЕ ГИ Е ЕНЯ ОТ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ НО МОГА ДА КАЖА ЕДНО ДОБРО ЗА САМОНАРЕЧЕНИТЕ ЯСНОВИДКИ
МНОГО ДОБРИ МАНИПУЛИСТИ СА МОГАТ ДА ТИ ИЗКАРАТ И ПОСЛЕДНИЯТ ЛЕВ ОТ ДЖОБА БЕЗ ДА СЕ ОСЕТИШ КАТО НАЙ ХИТРИЯТ НОМЕР ИМ Е ПЪРВИЯТ ПЪТ ДА НЕ ТИ ВЗЕМЕ ПАРИ ЗАЩОТО ЕДИ СИ КАКВО НО ВТОРИЯТ ЩЕ Й ГИ ДАДЕШ И ТО ДОБРОВОЛНО В ТРОЕН РАЗМЕР АЗ НЕ Я ПОЗНАВАМ ТАЗИ ЯСНОВИДКА А И НЕ ИСКАМ НО ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ РЕАЛНОСТТА И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ВИ ОБЪРКАТ ЖИВОТА ВИ ЗАЩОТО ТОВА СЪЩО ИМ Е ТАКТИКА ТАКА ДА ТЕ ОБЪРКА В ЛИЧЕН ПЛАН ЧЕ ПОНЕ ОЩЕ ПЕТ ПЪТИ ДА ОТИДЕШ ПРИЯ НЕЯ С ПАРИЧКИ И ТО ДОБРОВОЛНО ДА Й ГИ ДАДЕШ
МЕГИ[/quote]ОтговорОтговор с цитат - 18.09.17 02:49#6от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаSadba :[quote=жоро кръстев]Здравейте! Прочетох написаното от Вас по-долу и желая да Ви помоля за помощ-
Поздрави
Кръстев
[quote=janoaria]РАЗБЕРЕТЕ ХОРА
МНОГО ДОБРИ МАНИПУЛИСТИ СА МОГАТ ДА ТИ ИЗКАРАТ И ПОСЛЕДНИЯТ ЛЕВ ОТ ДЖОБА БЕЗ ДА СЕ ОСЕТИШ КАТО НАЙ ХИТРИЯТ НОМЕР ИМ Е ПЪРВИЯТ ПЪТ ДА НЕ ТИ ВЗЕМЕ ПАРИ ЗАЩОТО ЕДИ СИ КАКВО НО ВТОРИЯТ ЩЕ Й ГИ ДАДЕШ И ТО ДОБРОВОЛНО В ТРОЕН РАЗМЕР АЗ НЕ Я ПОЗНАВАМ ТАЗИ ЯСНОВИДКА А И НЕ ИСКАМ НО ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ РЕАЛНОСТТА И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ВИ ОБЪРКАТ ЖИВОТА ВИ ЗАЩОТО ТОВА СЪЩО ИМ Е ТАКТИКА ТАКА ДА ТЕ ОБЪРКА В ЛИЧЕН ПЛАН ЧЕ ПОНЕ ОЩЕ ПЕТ ПЪТИ ДА ОТИДЕШ ПРИЯ НЕЯ С ПАРИЧКИ И ТО ДОБРОВОЛНО ДА Й ГИ ДАДЕШ [b]
МЕГИ[/quote][/quote]ОтговорОтговор с цитат - 18.09.17 02:50#7от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЗдравей те,
Имам голяма нужда от помощ ще може ли да се свържа с вас?
БлагодаряОтговорОтговор с цитат - 06.12.17 04:48#8от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаИ аз имам нужда от помощ ще ми каже ли някои някоя врачка във софияОтговорОтговор с цитат
- 06.12.17 04:51#9от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаМоже ли кординатиОтговорОтговор с цитат
- 06.12.17 05:12#10от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаКакви са ви кординатитеОтговорОтговор с цитат
- 18.04.18 04:48#11от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаzdravei probvah s tozi nomer no mi kazva 4e e gre6en drug tel imate liОтговорОтговор с цитат
- 04.05.18 10:28#12от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаZdravei.Kak moga da se svarja s taq GadatelkaОтговорОтговор с цитат
- 24.06.18 10:41#13от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаDobur vecher! Mojeli dami kajete neshto za men valeri vasilov mihailov 16.01.1994ОтговорОтговор с цитат
- 07.07.19 09:48#14от: За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЗдравей ще ми кажеш ли как да я намеря и аз имам същия проблем и немога да живея повече без нея моляте помогни миОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest