Sanovnik.bg»Мрежата»Mia»Моите коментари
Mia
Mia
Новак

Моите коментари

Mia коментира:
Невероятно! Който и да е бил е бил добър човек!
Mia коментира:
Забележителен човек!
Mia коментира:
Психопати и двамата. Първо той е бил голямо момче, за да изживява толкова трудно един развод. Може би психологичните му проблеми идват от нещо по-дълбоко. Имал е лабилна психика. Бог д го прости. Второ тя си е чиста откачалка. Мисля, че си е правила някакъв свой проект, за това дали ще го убеди да се самоубие и после се е вдъхновявала от успеха си като е правила това със снимките. Това момиче със сигурност е за клиника. Но за едно съм сигурна, да се възползваш от човек с проблеми е престъпление.
Mia коментира:
Ебаси яката мадама..... супер е..
Mia коментира:
Егати и психопатите!!!! Все съм чела откачени истории за харемите ама и това си го бива. Изглежда манията по момичетата и кръвта им датира от древни времена..
Mia коментира:
Интересно е това за религията им. Аз лично вярвам в Бог, но ми е трудно да повярвам в църквите. Както при християните, така и при мюсюлманите - четат от една книга, но препрочитат различни неща.. Как да следваш религия, която не следва книгите, които приемат за символ.. Дори и в Библията го пише - "Бог е в сърцето, не в храма"..
Mia коментира:
Горкото кученце. Добре, че се е спасило. Ама се кефя и на това семейство. Направили проучване и намерили всичко нужно. Така се прави. Вместо само да се вайкаш и оплакваш на посоки. Действаш и това е..
Mia коментира:
Прилича на нарисувано с тебешир на дъска. Пък може и качеството на снимката да не е много добро!
Mia коментира:
Съвсем ясно обясних, какво имам предвид. А и намерих изявлението на майката,...впрочем..
Mia коментира:
Духът се е появил, за да поздрави детето, за дето е хванало голяма риба. Браво бе, големи сте малоумници.. Извинявайте, че така грубо се изразявам, но хора, които пишете статиите, въздържайте се от такива глупави предположения. Звучите като че сте на 10 годинки. Ето, че една интересна история завършва с глупост накрая.. Очаквам повече в този сайт..
Mia коментира:
Имаше и един филм, казаха че е по действителен случай, и така и беше направен. Намерен паднал самолет в бермудският триъгълник, с един оцелял. Беше старица, много сбръчкана и с дълги бели коси, но говореше като дете и беше много ниска, но изправена. Като я попитаха на колко години е, тя отвърна - на 6.
Mia коментира:
Добре, но ако проблема е в морското дъно с тези газови балони, нямаше ли да ги открият. Все пак природните изследователи намират всичко. Аз мисля и че те са го намерили просто не искат това да излезе на бял свят.
Mia коментира:
Че защо не. Те тези неща се говорят от много години. Базите вероятно са и повече от една.
Mia коментира:
Знае се че в ледниците са изчезнали цели видове на животни през ледниковия период. Защо не и това. Не знам дали е извънземно или просто някакъв вид от преди милиони години. Но в тези ледници се крият много тайни за човечеството. Има толкова бази там на различни държави. Да не мислите че само следят метеорологичните данни, или броят айзбергите. Пак помислете.
Mia коментира:
Да, ама тази статия излезе в интернет преди време..
Mia коментира:
Зона 54. Съществува от 60 години. Виж в гугъл
Mia коментира:
Добре де, нали са заснети духовете, а пък изчезват като се появят камерите!!!!! Пишете заглавията според статиите.