Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари

Моите коментари

Анонимен коментира:
В друга статия бяхте писали да си оправяме леглото,за да имаме доър сън,а сега-разсхвърляно за здраве?Нещо несхващам.Или един ден оправено,един-не!?ОМФГ!
Анонимен коментира:
Добре написана статия,но доколкото знам хората които несънуват спят по-добре.
Анонимен коментира:
Ясно е че богатите са по-щастливи.
Анонимен коментира:
Титаник е бил най-луксозният и бърз за времето си.И капитанът е искал да докаже бързината му.Движели са се наистина твърде бързо и когато видели айсберга били твърде близо за да се отклонят.Бързината ги теглела и корабът бил неуправляем. Неуспели да се отклонят и огромната буца лед направила огромна цепнатина в корпуса на Титаник.Мислели че стоманата от която бил изграден корабът го прави непотопим,но всъщност се оказало че при тази бързина огромен айсберг би нанесъл смъртоносни поражения."Първо първа класа.Ако човек от трета класа се опита да се качи на лодка ще бъде застрелян"това били думите на екипажа при евакуацията на пътниците.Корабът потънал за по-малко от 3часа. Това се знае...а дали Бог е потопил световноизвестния Титаник,това не е вярно.Защото изписаните на носът на Титаник думи нямат връзка с потъването.Плюс това корабът не е бил разцепен на носът,а на корпуса.Ако вярвате в Бог ще знаете че не е толкова жесток че да погуби толкова невинни хора и най-вече деца.Замислете се!
Анонимен коментира:
Повтарящите се сънища предимно ни напомнят за нещо или ни предупреждават. Баба ми,например,сънува как е в планината,изгубила се е,гази в кал,говори с непознати хора(незнам какво точно) и неможе да се прибере.Това го сънува от години и неможе да разбере какво е.Аз имам предположения,но незнам дали са истина,защото продължава да ги сънува.Ако някой знае какво означава,моля,нека пише.Благодаря,предварително!
Анонимен коментира:
Всъщност момиченцето не е живо.Ароматите,които излъчва са вследствие на ароматните масла с които са го балсамирали.Това сякаш издава звуци се дължи на течностите които и вливат и течат по гърлото ѝ.Това че имат чувството че ги гледа е може би от параноя,някой хора не са стабилни и не издържат на такива "атракций".Учените открили промени в тялото-добавено е към статията за да добие достоверност,че едва ли не детето е живо.Вярвам в паранормалното и знам,че съществува но това тук не е така.
Анонимен коментира:
Бакопако,щом е казал нещо от сорта "наистина е това което предполагахме..."не се ли знае какво са предполагали,не са ли го споделили?!
Анонимен коментира:
На мен това ще ми е полезно.
Анонимен коментира:
А и Анонимен-пий си хапчетата!
Анонимен коментира:
Историка,първо се научи как се пише името на празника и тогава давай акъл!И щом това за теб са паранормални измишлиотини,кво праиш в тоя сайт?! А относно Хелоуин,ето малко инфо: Хелоуин е празник създаден от американците,вероятно по простата причина,че техния народ няма история и заместители на истинските празници са Св.Валентин,Хелоуин и др. Традицията повелява празника да се чества на 31окт. срещу 1ноемв.Наричан още Вси Светий,католическият празник има за цел да прогони духовете,които се смята че по това време идват на земята.Всъщност празника се доближава до познатото ни кукерство.Тогава децата,а и възрастните,се маскират с предимно страшни костюми,за да гонят духовете.Децата обикалят по вратите на хората и с познатото"Номер или лакомство" събират сладки неща,които после ядат. Домът също има призрачна украса-предимно лампите се гасят,по стените се окачват изскуствнеи паяжини и се лепят изображения на прилепи и др.подобни. Тиквеният фенер също влиза в украсата на дома.Това е и символа на празника.Они Сън е е показал/а за историята на фенера.
Анонимен коментира:
И на мен-жалко че България не е известна с такива места.
Анонимен коментира:
Влязох в нета и потърсих снимки на "туй чудо".Предимно бяха снимки на обикновени овци и агнета,имаше само една на животно без козина,с груба раздрана кожа,стърчащи уши и наистина странна физиономия подобна на човешки лик,но като знаем че е гугъл,не вярвам мн.
Анонимен коментира:
Не разбрах сега-в статията пише само за симулаций на полтъргайст от момичета,но не и за истински случаи.Поне аз незабелязах.
Анонимен коментира:
Това само по себе си е зловещо,но всичко си има край!Ако негативните коментари се дължат на страха от смъртта-всички ще умреми невсеки доживява "спокйни старини"!
Анонимен коментира:
Баба ми ми е разказвала,че когато леля ми се родила,сънувала как е в стаята леля ми спи(тогава новородено)където над леглото имало прозорец,който бил отворен и през него в стаята влязъл ангел,с бели големи крила ,дълга леко позлатена свободна доба с разпуснати ръкави и златен ореол,неземно красив,с чист образ.Той оставил до леглото златна покривка в която било завито нещо.Когато го отворила вътре имало толкова красиво бродирани карета,които с думи немогат да се опишат. Сънят бил толкова реален,че като се събудила баба ми се чудела къде е пакета с красивите покривки и се чудела къде са,като все едно през нощта се е случило наистина.Най-странното е че на челото на бебето(леля ми) имало нещо като кръст.Това станало във вечерта след като я кръстили. След това никой неможе да ме убеди че ангели несъществуват!
Анонимен коментира:
Зависи защо лееш,може да казваш и молитва,която да си избереш.Восъка е по-лесен,иначе е горе-долу еднакво с оловото..
Анонимен коментира:
Това са глупости на които малките деца ще повярват.Приемете го-това описание е описание на вампир от Здрач.Не се връзвайте на това!Кефете им се без да си внушавате,че това е истина.Реално вампиризъмът е чиста форма на канибализъм-това е!
Анонимен коментира:
Определено има извънземни и дори да не сме ги виждали,когато знаем че Вселената е безкрайна е невъзможно да сме сами.Някой мислят хората отвлечени от извънземни за луди,но аз на повечето вярвам.