Денимира Ангелова
Денимира Ангелова
Новак

Моите коментари

Линавираасаами или както и да е, много ми лазиш по нервите! По-добре не влизай тук за да пишеш негативизми! /магистър по разкарване на дразнители/ Ама "храла" на таквиз люде, който само си търсят скандала... Иначе статията на истина ми звучи като подигравка...
Не е вярно... Сънувала съм извънземни и летящи чинии и нищо не се е случвало!
Вълците са ми любимите животни!
Охххх... неверници и самозванци най-много ме дразнят... който иска да знае разни неща за вампирите (и изобщо за паранормални неща) да ме намери и да ми пише лично съобщение... ;)
С Робърт Патисън, Улиам и Хари ли намерихте да свързвате великият княз Влад ||| Вулго Дракула?! Името му не е "Цепеш", на румънски тази дума значи "набивач на кол" и е един вид обида! Пише се Стокър! СтОКър, не СтОУКър!
Княз Влад ||| Дракула, не Цепеш. Това прозвище му е дадено по-късно и, имайки в предвид значението му, е до някъде обида. Той е баща на Румънската нация и заслужава уважение! Бил се е срещу османската империя и е защитавал страната си и Християнството! Най-добрият начин да победиш врага е да предизвикаш страх у него! Роден е пред 1435, не 1431. Замъкът Бран не е негов. Княз Владимир е бил пленен от турската армия там за известно време!
Додо, среброто е за върколаци...! :)
Всичко е възможно, "чада мои", вярвате или не - такива неща съществуват!
Само дето не съм "социална пеперуда"... Но това вероятно е от стила ми... :)
Вампирите се убиват с дървен, а не с метален кол... Поне веднъж и нашата страна да се прослави с нещо готино!
За Близнаците е вярно, но някои представители на тази зодия се държат и като Дева. Зависи.
Търпят си чесънът, но не обичат тиква, макар и да не бягат от нея. Мразят слънцето и слънчевата светлина, но нито блестят, нито горят от нея... е, ако са на предела на силите си или около църкви и т.н. може да изгорят.Не бягат като Дявола, защото той не бяга от нищо, но избягват всякакво свещени и църковни неща, защото им е силно некомфортно, не че се топят или нещо такова.Отразяват се в огледало и могат да преминават през всякакви води, само, че не обичат.Животните усещат много неща, не само белите коне - вампирите.Среброто е за върколаците, не за вампирите.Наметалото, е притежание на този, който го иска, не на вампирите като цяло.И за последно - за всичко си има изключения!
Относно въпросите на Вярващ: 1. Съществувате ли наистина ? -ДА. 2. Как може да се свържем с вас ? - Никак, по ВАШЕ желание. 3. Бихте ли превърнали човек в вампир ако той желае ? -НЕ. А, иначе... толкова са изменени легендите и митовете, че се е стигнало до блестене на слънце... ъх... Прочетете нещо от средните векове - ще ви изведе от сянката на новите измишльотини!!!