sanovnik.bg»Мрежата»Денимира Ангелова»Моите форумни постове
Денимира Ангелова
Денимира Ангелова
Новак

Моите форумни постове

Денимира АнгеловаСпособност или разхлабен разум?
Аз също познавам, както ти даде за пример, че еди-кой-си е от еди-къде-си... Даже и любимите цветове познавам... но за първата част - един мой роднина е така... всъщност вече не толкова, но така или иначе си нещо като лечител, ако се сещаш какво имам в предвид...
Денимира АнгеловаСпособност или разхлабен разум?
ardentika :А възможно ли е тези способности да са като портичка за ... лоша сила... смисъл бувкално да отваря порта за всякви зли сили и същества... Не.
Денимира АнгеловаВампир? Нима е възможно?!
Освен частта с кръвта, и аз съм така... ако е вампир, то е роден вампир, а не превърнат, със сигурност... иначе да си усетила :evil:
Денимира АнгеловаВампир? Нима е възможно?!
ardentika :Червенее на слънце, защото кожата му е бяла и за тва му е неприяотно, не защото е вампир. Такова нещо като вампирите от здрач и от дневниците няма. Разбирам, че сигурно си на 13 и ти се иска да вярваш, повярвай ми и на мен, няма по очарователно чудовище от вампирите, но това са глупости. Единствените real life вампири , които съществуват са енергийните. Вампири, като тези от Здрач и Дневниците на Вампира, няма, на истина... Но има други, по-оригинални! Това, че не вярвате, не значи, че на истина няма, мадам/сър!
Денимира АнгеловаВампир? Нима е възможно?!
Тебешир? Сериозно? Май нещо се подиграваш?! С нафора да очертае кръг, разбирам, ама тебешир па от къде ти хрумна?!
Денимира АнгеловаВампир? Нима е възможно?!
ти от къде знаеш, дали е така?
Денимира АнгеловаДве нощи подред сънувам лоши сънища
Може да е предсказание... Или просто си качи капан за сънища и няма да имаш повече кошмари.
Денимира АнгеловаСън или Реалност??
"Това, че се случва в мозъка ти, не значи, че не е реално!" - Албус Пърсивал Улфрик Браян Дъмбълдор
Денимира АнгеловаИзвънземни или?
Хах.. Комета, спътник, самолет? Я скрийте тези отговори! Не, сериозно, НЛО е, няма какво да се чудиш! Ако искаш разяснения - само кажи!
Денимира АнгеловаОтново той
Каквото трябва да стане - ще стане, каквото не трябва - няма...
Денимира АнгеловаДуховете и Музиката
Нямам отговор за теб, извинявай, но просто исках да кажа, че много ме кефиш... Пък и да попитам, говориш ли с духовете... смисъл общуваш ли с тях и как са настроени, ако общуваш с тях? :blush:
Денимира АнгеловаНЕ сънувах
Ох, ужас... от известно време и аз не мога да заспя по-рано от три часа... ама май вече ми се събира година :x: Обаче другата част не ми се е случвала все още... все още... Иначе май си извадила късмет като не се проверила какво става, защото това би била огромна грешка, но пък ако не си била обърнала никакво внимание - пак грешка... Може да звучи объркано, но го запомни!
Денимира АнгеловаОтново ми трябва помощ
"Вчера и днес тя постоянно е в стрес." Има римааааа...! Аммм по темата - опитай се да си повтаряш само това, за което мислиш още докато си сънена. Внуши си да го запомниш. Не спирай да си го повтаряш и като се разсъниш. Ако не се получи... :x: А този дух само го усещаш, така ли? Смисъл... не си го виждала или чувала (да ти говори или да прави нещо)?
Денимира АнгеловаСтрах ме е донякъде да призовавам богове
Ми тогава не призовавай богове...
Денимира АнгеловаВиждам едно око
Execute :[quote=Sirius] :evil: e заповядай в моя клуб Фродо Хора кой е фродо ? [/quote] По принцип, един от Властелина на Пръстените, ама явно не и ти... :Д:Д:Д
Денимира АнгеловаВсичко е много странно
Ами просто не си подавай дори и кутрето извън леглото! И на мен ми е некомфортно по същия начин... Сякаш нещо се таи и само това чака, за да ме сграбчи и на там кво ли не... А пък за снимките... замисли се за миналото си. Припомни си неща. Разпитай някой от семейството. Или изрови дневник на някой от семейството... Обикновено все някой има.
Денимира АнгеловаБях на хотел и ми се слу4и нещо странно......( не е сън)
СТИГА С ТЕЗИ ЦЪРКОВНИ НЕЩА!! АМИ АКО СИ Е ВНУШИЛА И НЯМА НИЩО? НЕ МОЖЕ ПРИ НАЙ-МАЛКОТО ДА ЗАНИМАВАМЕ БОГ!! Пък и на истина звучиш адски наплашена, от нищо особено! За сега не ти е направило нищо, нали? Пък и първокласниците по-често си внушават какво ли не и си измислят... сори, заек, ама така ми звучиш!