Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Целта на тези легенди е да ни вдъхновяват и облагородяват.И ако го правят какво значение има дали са реалност или не.За мен всяка жена е боец.
Анонимен коментира:
Грешиш запознай се по научно с темата.Да не говорим,че от доста време се смята,че мозъкът е само приемник.В крайна сметка казвам само,че е без значение каква марка ти е приемника.
Анонимен коментира:
Atheist мойте адмирации за коментара относно великата ни история!
Анонимен коментира:
Можеше и да е по-зле!Например Ташът-ме-сърбаците Иванов или Бицо Ицепса и тн.
Анонимен коментира:
Е кво супер!Тъкмо когато прее**м планетата с малоумното ни унищожение и замарсяване,и безмислен егойзъм,и его-империализам.Малките братчетчета ще ни качат на стоп до следващият прекрасен рай.Та да пр**бем и него! PS:Делфинчетата са пичове!
Анонимен коментира:
Всъшност това е поредният такъв сигнал за последните 30 години.Такаче невиждам какъв е целия този шум.
Анонимен коментира:
Аз съм рак и си скъсвам з*****а от учене и бачкане и то от най ранна възраст.Такаче тук сте се изложили здраво.
Анонимен коментира:
Дрън дрън та ПЛЯС!Вие савсем ни взехте тука за глупаци.И къде бяха скрити тези пророчества,а?И защто ги няма в най големите музеи и проучвания за маите?#*#@#/*
Анонимен коментира:
За подобни случаи трябват алтернативни методи.Като за начало бавна и мъчителна кастрация чрез заразяване с онези плътоядни гадинки,които изяждат всичко до кокал.А след това ежедневен тормоз с елементи на тежък съдизам.И всичко това трябва да бъде обществено достояние.По този начин ще има превантивен характер.