Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Пак "Измишльотини"на Етиопските Цигани!
Анонимен коментира:
Кое му е "интересното"?Вземи и чети,не дрънкай!
Анонимен коментира:
Св.Иван Рилски също е БОГОМИЛ и е полубрат на Боян!Богомилите преди още да бъдат прогонени от сатрапа Борил са имали структури във всички европейски държави!СДамо в Константинопол е имало 20 богомилски общини,а в Босна Богомилите са управлявали 500 години и официална е била Църква Боснанска,която е била Богомилска!Неслучайно сръбските военнопрестъпници сринаха и унищожиха библиотеката в Сараево,където се съхранявяха Богомилските книги на Глаголица на Църква Боснанска!За това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ няма оправдание!
Анонимен коментира:
Това е Тракийска война и в нея Етиопски Цигани не са участвали!Как е преведена тази "Илиада" питайте етиопските Цигани!Както са "превели" всичко останало и са сътворили Мегалъжата за "цивилизацията" дето не са я даже "помирисвали" в Номадския си живот в Африка!Между другото морето не е "егейско" а Хилядолетия е било Тракийско море!!!
Анонимен коментира:
Какъв е тоя "сурогат" по "история"!!!???Такива Глупости Вече Никой не пише и не вярва!Етиопските семити преди да дойдат по тези места от 1150г пр. н.е.са идвали единствено като Пирати!В 1250г.пр.н.е. начело със своя главатар Данай,прогонени от Египет идват и се установяват по тези земи и започват да се наричат "данайци"!Следват векове на асимилация на гостоприемните Пеласгиици ,едно от 100-те тракииски племена,заграбване и изопачаване на тяхната история и цивилизация от примитивните Чернокожи етиопски семити!Херодот(кариец)пише"..по рано тази страна се населяваше от пеласгийци,говореше се пеласгийски и се наричаше Пеласгия...сега се наричат "елини"и се говори елински!Между другото и това наименование "елини"(ело-ин)е също "приватизирано от црънгелите дошли от Африка!Единственото "цивилизационно" нещо което са донесли от Африка са Номадските Погребения ,за които мълчат като Утрепани риби!"Древната" им "история"е с надпис "Произведено в Германия" през 19-ти век!Крайно време е Вече да не се пишат подобни Измишльотини,които разсмиват все повече хора!
Анонимен коментира:
Врели-некипели!Нещата са много по сложни и сериозни за да мислят "някои" си с болно въображение подобни глупости!Преди всичко трябва ние самите да се променим и Чак тогава да искаме да променяме каквото и да било!Ако не се променим ,ще ни "променят" като ни унищожат!Някои се мислят за "богове"и сънуват "сън" в лятна нощ!
Анонимен коментира:
Мария Магдалина е Съпруга на Христос и майка на Трите Му деца,близнаците Петър и Павел,родени в 33-та година на 24-ти и 25 -ти декември!И момиченце,тяхна сестричка!Изопачената от гръко-фанариотите икона "Достойно ест",показва семейството на Христос!Мария Магдалина бидейки съпруга и най близо до Исус е и Гностик като него и Тя е тълкувала и предавала думите на Исус на тълпата сподвижници които някои наричат негови "ученици"!С примитивното си мислене,тези люде не са били в състояние сами да разтълкуват казаното им от Исус!Мария Магдалина е Първия Евангелист и Първия Апостол!Сега тези истории ,които ни се предлагат от Светата Църква са художествена измислица с цел представяне на събитията в нужната светлина на новата Догма!Изопаченията на събитията и измислиците на тези "свети" люде нямат чет!
Анонимен коментира:
Стария(Вехтия)Завет ни е "пробутан",като първия Граждански Наказателен Кодекс!Ако в днешно време се приложат писанията в тази чуждопланетна книга ще наспъпи масово етническо истребление и отмъстителни акции!Пробутана ни е от Рептилианците!С Новия Завет се прави опит да се променят нещата,но и там истината е поизопачена повече или по малко,бидейки че след 4-ти век Христовото Учение е Секуларизирано и превърнато в държавна Догма!Този "цар Давид", "цар Соломон"са художествена измислица за наивници!Също и Мойсей и др.митологични персонажи!
Анонимен коментира:
Някои "Люде"бидейки с "дипломи" се чудят какви Дивотии да измислят!
Анонимен коментира:
Не знам Кой цитира така точно бабата Вангя,но предсказването на бъдещето,не е като да познаеш това ,което вече се е случило!За да се случи дадено събитие в бъдещето е необходимо да се избере точно определена времева линия!Но това зависи от свободния избор!Коя ще бъде избрана зависи от този който избира накъде!Това не значи,че ако избере една времева линия ,другите не съществуват!Напротив и те съществуват!Т.е. "Бъдещето" не е предопределено!
Анонимен коментира:
Нагледен пример за това ,което пиша е съдбата на Атлантида и съдбата на Марс!
Анонимен коментира:
Имат "бол" пари,чудят се на какво да се "начекнат",дето казваше баба ми!Ако си въобразяват с меркантилно-пилешкия си "акъл",че "това" може да спаси някой,сън ги лъже!Истината няма нищо общо с плямпанията на т.н. "учени"!И сега със своите действия сме Заплаха не само за Галактиката,но и за Вселената,но ако станем още по голяма неспасяема заплаха,Нищо,ама Нищо няма да ни спаси от Унищожение от тези които са създали Земята в експеримента"Гея"!Безумието на Петата раса е към Края си!
Анонимен коментира:
Исус е бил Гностик и неговото Учение и Гностично!Най-вече е бил разбиран от Мария Магдалина ,която е тълкувала думите Му пред т.н. му "ученици",които са нищо повече от тълпа тъпи последователи!Нейното Първоевангелие е НАЙ-ВЯРНО!Тя е Първа евангелистка първоапостолна!Верни на това Истинско Христово Учение остават т.н. "Богомили"основател на което движение в България ,Европа и Азия е Боян Мага ,син на Симеон и брат на Св.Иван Рилски,който също е богомил,както и Св.Гаврийл Лесновски!Само за сведение в Константинопол е имало 20 богомилски общини!Църква Боснанска съществува като богомилска до идването на турците!Град Толедо в Италия е бил богомилски и не са плащали десятък на епископ папа римски и предизвикват папата да води 30 годишна война с Толедо,което отнема живота на близо 2 млн. души!
Анонимен коментира:
Иисус е женен за Мария Магдалина,сватбата в Кана Галилейска е неговата!Лазар е негов шурей!Обаче децата на Исус са три,Перър,Павел и сестричка!Изопачената икона"Достойно ест" показва семейството на Исус,най отгоре е Исус,от двете страни с ангелски крила са близнаците Петър и Павел ,а майка им държи в ръцете си тяхната сестричка!Изопаченията и безсрамието на гръко-фанариотската Догма нямат Аналог!Само и само да положат Христовото Изопачено Учение в краката на Константин и държавата Византия в тяхна услуга!На 9-ти юли 518г Император Анастасий е подло убит от предателя Флавий и става император.Същата нощ е запален Безистена във Верея,където е служил като първодякон Св.Стефан,житието на който по късно,най нагло е изопачено,че е "убит" с камъни когато е бил на ....1 годинка!На всичкото отгоре е изобразен като жена в женски дрехи!В същност това не е той!
Анонимен коментира:
Наука или "нагаждане" по "някакви""факти"?Услужливо е видоизменена "Менделеевата таблица"и заменена с някакъв фалшификат,създадена е "услужливата" теория на някаква "относителност"от един евреин,явно по нечия поръчка!Съвременните религии Изначално са създадени(някои от тях)са духовно усъвършенстване и стремеж към знания!Такова е Христовото Учение!Създадено Гностично от Назарянина неразбрано дори от "учениците" му,а само от Мария Магдалина!В 4-ти век превърнато в държавна Догма,старите книги изгорени ,а последователите му-избити!Нито някаква си "псевдонаука"нито някоя от съвременните религиозни Догми може да разгадае тайните на Мирозданието!
Анонимен коментира:
И Душата се реинкарнира на Земята отново и отново до безкрайност!Без необходимото време като интервал и затова някои полудяват!"Черупката" още не се е "разпаднала"!Става "обитател на прага"!
Анонимен коментира:
А Кой е сигурен,че тази "изповед"не е холограма на "сивите","рептилиите"и другите от Затвора за Души на Луната?За да се избегне този "затвор" е необходима информация още във въплъщението на Земята!Иначе Душата Винаги попада в този Светлинен Капан за Души!
Анонимен коментира:
Какво ли не втълпяват на хората,рептилиите и грейовете и техните приятелчета шейпшифтърите Илюминати!