Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Уникална мъдрост-според мен е самата истина...
Анонимен коментира:
Каква чудна статия- още малко ще изкарат човека по-примитивен от животните.
Анонимен коментира:
Аз лично нищо достоверно не виждам в тези теории-това са едни хипотези,които даже не са доказани научно.Животът е бил и си остава загадка.
Анонимен коментира:
Тези химтрейлите са поръчани от еврейските лидери,които владеят Америка,Англия и Европейския съюз! Не стига,че искат да поробят целия свят,а сега тровят умишлено човечеството! Много жалко,че Хитлер не е успял да спечели войната-сега всички плащат цената на еврейското господство!
Анонимен коментира:
Поредните антирелигиозни теории на еврейските учени.Искат да ни убедят,че всичко е еволюция-няма Бог,няма висши цивилизации.Техния "голям" учен Айнщайн смяташе,че Вселената е възникнала от "големия взрив",но физици доказа наскоро,че такъв взрив не е имало!
Анонимен коментира:
Това са данни на еврейското статистичеко бюро-аз нищо не си измислям.Ревизионистите са доказали,че не е имало газови камери и убийства.И да явно съм луд,за да пиша истина,за която са били бити, съдени и преследвани хора.
Анонимен коментира:
Това са еврейски лъжи и манипулации! Газовите камери са съветски и са докарани в лагерите след войната.Убийства на евреи не е имало! През 1938 год. е имало 15.7 млн.евреи, а през 1960 са били 16.4 млн. Следователно не е имало масови убийства.Целта на тази измама е да се извличат дивиденти в полза на Израел.