Японски легенди

Японски легенди

Японската митология е пълна с изумителни създания, които създават чувство на излезли от най-големите ни нощни кошмари. В тези митове бродят чудовищата нукекуби, които притежават способността да отделят главата си от тялото и. . .

1

Япония

Япония - Последните заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко за Япония. Любопитни статии за Япония от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Япония.
Япония - И Япония ще покорява Марс

И Япония ще покорява Марс

01.06.20170164

Япония е поредният кандидат за покоряване на Космоса. Вместо да изследва Луната или в частност някоя планета обаче, страната се е насочила към луните на Марс.

Япония - Самурайските котки са проводници на късмета

Самурайските котки са проводници на късмета

26.09.201105637

В Япония бобтейлът е почитано животно и се смята, че на добрите хора той носи щастие. Легенди за самурайските котки. Самураите смятали породата котки за свое тайно оръжие в битките.

Япония - Ефектът на Баскервил

Ефектът на Баскервил

10.05.201103404

Всеки месец на четвърто число умират много американски от японски и китайски произход. Организмът им се настройва така, защото на много източни езици думата четири звучи като смърт.

Япония - Извънземни ли са пиримидите край остров Йонагуни?

Извънземни ли са пиримидите край остров Йонагуни?

03.08.201006296

Йонагуни е остров към територията на Япония. Край бреговете на Йонагуни водолази откриха загадъчни подводни пирамиди. Според някои учени те са дело на извънземни.

Япония - В Япония строят градове срещу потоп

В Япония строят градове срещу потоп

01.06.201005246

Властите в Япония предприеха мерки при положение, че потоп тръгне да погубва населението през 2012 година. Срещу природни катаклизми като потопи, цунамита и земетресения те ще строят плаващи градове.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни