30 мотивиращи мисли, които ще променят живота ви

30 мотивиращи мисли, които ще променят живота ви

Някои казват, че животът е непредсказуем, други, че животът е такъв, какъвто си го направиш. Независимо коя истина приемете за своя, трябва да бъдете достатъчно мотивирани.

1

Промяна на живота

Промяна на живота - Последните текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Промяна на живота. Нашите статии за Промяна на живота от древността до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Промяна на живота.
Промяна на живота - Методът Силва – как да променим живота си

Методът Силва – как да променим живота си

19.06.2015111191

Методът Силва е създаден от психолога Хосе Силва, който твърди, че чрез специфичните техники всеки може да се научи на самолечение, преодоляване на напрежението, неувереността и лошите навици.

Промяна на живота - Момичето и морските звезди

Момичето и морските звезди

17.06.201511583

Веднъж възрастен мъж отишъл на почивка край океана. Един ден, докато се разхождал по плажа и се любувал на зашеметяващата гледка, забелязал, че скоро тук е имало буря.

Промяна на живота - Подстригването на косата променя живота

Подстригването на косата променя живота

11.04.201239224374

Магията на подстригването на косата е в състояние да промени посоката на живота ви. Като отрежете косата си, отрязвате отношението си към миналото.

Промяна на живота - Променете живота си за седем дни

Променете живота си за седем дни

27.08.20111248522

Щастливият живот трябва да започне някога, и не пречи това да започне точно днес. Събуждайте се една седмица с усещането, че отново ви предстои да изживеете най-хубавия ден от живота ви.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни