Вижте тези житейски истини, които ще преобърнат мисленето ви

Вижте тези житейски истини, които ще преобърнат мисленето ви

Събрали сме някои проницателни житейски изводи, до които е стигнал руският психолог Михаил Лабковский в своята 30-годишна практика. Неговите думи са остри и не всеки може да ги понесе, но са напълно верни.

1

Мислене

Мислене - Актуални теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Мислене. Материали за Мислене от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Мислене.
Мислене - Компютър мина теста на Тюринг

Компютър мина теста на Тюринг

14.06.201401243

Самият Алън Тюринг обяснява, че едно от най-трудните неща е да се дефинира какво представлява мисленето като човешка дейност.

Мислене - Психологически трикове за концентрация

Психологически трикове за концентрация

07.04.201409870

За да решите проблем, който ви изглежда нерешаем, използвайте специални упражнения за концентрация. След като половин час приложете всички трикове за мислене, решението ще се появи само.

Мислене - Мозък и чувства

Мозък и чувства

15.04.201106471

Невротрансмитерите отговарят за различните емоции. Полукълбата на мозъка са отговорни за чувствата ни. Влюбените са под влияние на невротрансмитерите допамини.

Мислене - Седемте духовни закона на успеха

Седемте духовни закона на успеха

28.05.2010013217

Чистото съзнание е нашата духовна същност. Нашето мислене и нашето поведение неизменно се влияят от очакваната реакция. За това ориентирането по обектите се основава страх.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни