Малки хитрости за решаване на проблемите в леглото

Малки хитрости за решаване на проблемите в леглото

1

Често се случва единият партньор да не може да заспи, защото другият хърка, оставя телевизора включен, страда от безсъние или иска прекалено много пространство в леглото за себе си.

1

Легло

Легло - Актуални заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко относно Легло. Материали за Легло от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Легло.
Легло - Аквариум в спалнята разстройва съня

Аквариум в спалнята разстройва съня

17.04.201402295

Избягвайте аквариуми, камини и фонтани в спалнята си, ако искате да спите добре. Разположете леглото си така, че да не усещате дискомфорт.

Легло - Събуждането е важно за здравето ви

Събуждането е важно за здравето ви

06.07.201308945

От голямо значение за здравето ви е начина, по който се събуждате сутрин. Не ставайте веднага от леглото. Събудите кожата на лицето си с бучка лед. Вземете душ с хладка вода.

Легло - Правилата на полезния сън

Правилата на полезния сън

05.07.201305000

За да бъде сънят ви дълбок и да се чувствате бодри дори само след няколко часа сън, спете напълно сами в леглото си, не яжте нищо пет часа преди лягане и проветрявайте спалнята.

Легло - Как да заспите лесно

Как да заспите лесно

21.10.201106143

За да заспивате лесно, използвайте леглото само за сън и за физически контакт с партньора. Не яжте и не четете в леглото, не гледайте телевизия и не размишлявайте на сериозни теми.

Легло - Да преборим проблемите със съня

Да преборим проблемите със съня

26.04.201101980

За да заспивате по-лесно, въздържайте се от пикантна храна преди лягане. Ако се събудите, не се въртете в леглото, а станете и свършете някаква работа и когато се изморите, си легнете пак.

Легло - Спането с домашни любимци е опасно

Спането с домашни любимци е опасно

27.01.2011013564

Много хора допускат в леглото си домашните си любимци и спят с тях. Това понякога носи риск от заразяване с различни инфекции. Особено сериозно е облизването от куче на отворена рана.