Пътешествениците във времето и техните истории

Пътешествениците във времето и техните истории

За едно пътуването във времето е само мечта, която се надяват някога да сбъднат, за други то е нещо абсурдно, а за трети е реалност. А вие как мислите – пътуването във времето е лудост или реалност? Вижте тези истории

1

Истории

Истории - Актуални заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Истории. Материали за Истории от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Истории.
Истории - Зловещи истории, които възрастните са чули от малки деца

Зловещи истории, които възрастните са чули от малки деца

10.02.201624046

Малките деца често ни забавляват с това, което говорят или правят, но някои малчугани са изправили косите на своите родители и близки от страх само с няколко думи.

Истории - Страховити български истории

Страховити български истории

26.01.201625926

Девойките били сериозни и прекарвали почти цялото си време, учейки. Във въпросната вечер младите дами имали намерение да посетят голям купон, но малко преди да тръгнат, едното момиче се оплакало от главоболие.

Истории - Историята на токчето

Историята на токчето

08.05.201136709

Историята на обувките започва в Древен Египет - първите сандали в света са били изработвани от папирус за фараона и стрували колкото поддръжката на цял град за една година.

Истории - Вампирите - мъртвите грешници

Вампирите - мъртвите грешници

01.10.200954085

Разкази за вампири има във всички народни предания. Вярва се, че вампирите са умрели грешници. Как може вампирът да бъде убит. Истории с вампири.