Защо с обидите към другите вредим само на себе си?

Защо с обидите към другите вредим само на себе си?

Сензитивите вярват, че човешкото тяло е обвито от невидима за очите, енергийна обвивка, подобна на пашкул. Когато тя е в своята цялост, ние сме здрави, спокойни, щастливи и удовлетворени от живота си. Когато обаче тя е нарушена, се чувстваме зле, застигат

1

Езотерика

Езотерика - Последните текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Езотерика. Материали за Езотерика от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Езотерика.
Езотерика - Окултистът Артър Конан Дойл! Авторът на Шерлок Холмс говорел с духове

Окултистът Артър Конан Дойл! Авторът на Шерлок Холмс говорел с духове

26.02.20180402

Малко известно е, че писателят Артър Конан Дойл бил страстен спиритуалист, който точно предсказал деня на смъртта си, а последните му думи били Смърт няма! До нови срещи.

Езотерика - Човечеството било експеримент

Човечеството било експеримент

23.06.201508632

Според световно известната американска ораторка и авторка на няколко бестселъра Барбара Марчиняк човечеството е експеримент.

Езотерика - Тайните сили на снимките

Тайните сили на снимките

04.10.2013015787

Между човека и неговата фотография съществува загадъчна връзка. С тайните сили на снимките могат да работят не само ясновидци и екстрасенси, а и всеки един човек.

Езотерика - Великобритания иска да цензурира езотеричните сайтове

Великобритания иска да цензурира езотеричните сайтове

29.08.201301131

Британският премиер Дейвид Камерън предложи на всички интернет доставчици да бъдат блокирани материалите, съдържащи езотерични теми. Това решение е част от кампанията му за интернет защита

Езотерика - Езотерика

Езотерика

18.03.201303426

Езотеричните учения сами се пазят в тайна, без външна помощ. Смята се, че когато човек е готов да възприеме определено знание и да го оползотвори, той сам го прозира, а не му го казва някой.

Езотерика - Невидимите розенкройцери

Невидимите розенкройцери

04.12.201205484

Розенкройцерският орден е езотерична организация, спомената за първи път през 17 век. Самото и общество е тайно, невидимо. Знакът на обществото е кръст с роза.