Тайното общество на Бохемския клуб са новите господари на света

Тайното общество на Бохемския клуб са новите господари на света

От 2 века насам около т. нар. Бохемско блато в Калифорния се събират представители на световния елит, сред които политици, музиканти и художници, за да изпълняват зловещи религиозни обреди. Тяхното братство се нарича Бохемският клуб.

1

Друиди

Друиди - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Друиди. Материали за Друиди от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Друиди.
Друиди - Кои са друидите?

Кои са друидите?

26.12.201315666

Всеки си спомня друида Панорамикс от детското филмче Астерикс и Обеликс, който познава природата и нейните билки из основи. Той приготвя вълшебна отвара за своето племе, с която то получава нужната сила, за да се справи с неприятелите.

Друиди - Древни келтски любовни гадания

Древни келтски любовни гадания

21.06.201307760

Най-подходящото време за изготвянето на амулети, правенето на магии и гадаене е в нощта преди Еньовден. Тогава небесата се отварят и границата между света на живите и този на мъртвите става тънка.

Друиди - Писменоста на древните келти

Писменоста на древните келти

27.03.201204863

Келтите са използвали древната руническа азбука, чиито автор е бог Один, който докато висял на дърво измислил 24-те символа на руните. Келтските магьосници друидите са използвали руни за гадаене и променяне на бъдещето.

Друиди - Клонката от имел е задължителена на Коледа

Клонката от имел е задължителена на Коледа

19.12.201108563

Средновековните доктори са смятали имела за панацея и универсална противоотрова. Имелът е сакрално растение, което на Коледа помага да запазим любовта, здравето и късмета в дома ни.

Друиди - Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

17.03.2011018333

Сънищата са начин да разберем какво се опитваме да скрием от самите себе си. По време на сън се увеличава нивото на имунните вещества в тялото. Индианците са вярвали, че капанът за сънища лови кошмари

Друиди - Друиди или НЛО управляват времето в странна гора

Друиди или НЛО управляват времето в странна гора

06.11.200906313

На територията на Латвия, недалеко от Рига, се намира мистериозната Покаинска гора. В нея има камъни, които причиняват мистериозни болести, на тези, които ги пипнат. Какви тайни крие гората.

Друиди - Друиди извършвали човешки жертвоприношения

Друиди извършвали човешки жертвоприношения

14.05.200904752

Скорошни находки, че друидите вероятно са извършвали канибализъм и ритуални човешки жертвоприношения – вероятно масови — потвърждават дивостта на друидите.