Тази притча ще ти помогне да превъзмогнеш болката

Тази притча ще ти помогне да превъзмогнеш болката

Един мъдрец си има ученик, който често се оплаквал от несгодите на живота. Когато някой ранял сърцето му, той изпадал в тежки депресии и непрекъснато се самосъжалявал.

1

Депресия

Депресия - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Депресия. Материали за Депресия от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Депресия.
Още за Депресия на посочения линк
Депресия - Страдате ли от безсъние, имате тези психични проблеми

Страдате ли от безсъние, имате тези психични проблеми

17.06.201806121

Ако страдате от безсъние, не пренебрегвайте състоянието, а се консултирайте с лекар, защото според нови проучвания 50 от хората с инсомния имат някои психични заболявания. Кои са те може да видите в галерията ни.

Депресия - Това е цветът, който може да сбъдне желанията ви

Това е цветът, който може да сбъдне желанията ви

07.12.201702527

Един от цветовете се счита за универсален антидепресант и ще ви помогне да изпълните желанията си, стига да има поне един предмет около вас в този нюанс, който да съзерцавате всеки ден.

Депресия - Как да се освободим от стреса според зодията

Как да се освободим от стреса според зодията

22.08.2017073186

Знаете ли, че звездите могат да ви помогнат за справянето със стреса. Не, не е шега. Вашият зодиакален знак може да ви насочи към най-добрите начини за справяне с депресията

Депресия - Депресията може да бъде предсказана

Депресията може да бъде предсказана

22.09.201603022

Последни проучвания показват, че депресията може да бъде предсказана, съобщава Дейли Мейл. Това е възможно благодарение на малка част от мозъка ни, наречена амигдала. Изследователите открили, че нейното медицинско наблюдение може да помогне с борбата с ко

Депресия - Депресираните зодии

Депресираните зодии

18.11.2015097797

Всяка зодия изразява депресията си по различен начин. Някои от тях реагират доста странно – стават по-енергични, огладняват или ги обзема параноя. Вижте как да познаете, че са депресирани отделните представители на зодиака

Депресия - Злато и кристали срещу безсъние и депресия

Злато и кристали срещу безсъние и депресия

06.09.2015010065

Скъпоценните камъни и благородните метали лекуват депресията и безсънието. Носени като амулети - диамантите, рубините и златото имат действие върху нашия организъм.

Депресия - Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

13.01.201501141

Притеснителните хора са с по-богат речник, по-лесно успяват да категоризират думите и по-бързо разбират смисъла на поговорките, съобщават канадците.

Депресия - При пълнолуние депресията ни изпива

При пълнолуние депресията ни изпива

17.08.201403910

Установено е, че при пълнолуние по-чувствителните хора стават по-нервни и могат да изпаднат в депресивни състояния. А ако вече са в депресия, при пълнолуние тя буквално изпива организма им.

Депресия - Магарета успокоиха депресиран женски носорог

Магарета успокоиха депресиран женски носорог

23.06.201401626

Мануела се депресира сериозно, когато партньорът ѝ почина. Тя преживя смъртта му толкова тежко, че дори се държеше агресивно към персонала, обяснява говорител на зоопарка.

Депресия - Нощните кошмари - сигнал за реален проблем

Нощните кошмари - сигнал за реален проблем

20.03.2014028096

За една нощ човек преживява около 6 цикъла сънища, всеки от които може да продължи до 2 часа. Събуждайки се след неприятен сън, човек изпитва напълно реално чувство за страх.