Разгадаха още една от тайните на Наска

Разгадаха още една от тайните на Наска

Учени разгадаха още една от тайните на Наска. След десетилетия главоблъсканици те най-накрай намериха научно обяснение за тайнствените дупки, които се простират от север на юг в долината Писко (Наска, Перу).

1

Геоглифи

Геоглифи - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Геоглифи. Нашите статии за Геоглифи от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Геоглифи.
Геоглифи - НАСА снима свастика на 8000 години

НАСА снима свастика на 8000 години

26.11.201501015

Космически снимки, направени от спътник на Американската космическа агенция НАСА, разкриха повече от 260 мистериозни форми, в това число свастика и кръст, разпилени в безплодната степ на Северен Казахстан.

Геоглифи - Намериха нови геоглифи на платото Наска

Намериха нови геоглифи на платото Наска

16.07.201501087

Нови 24 геоглифа бяха открити на перуанското плато Наска, което до ден днешен продължава да озадачава учените и буди хиляди въпроси без отговор.

Геоглифи - Откриха нови скални рисунки в Наска

Откриха нови скални рисунки в Наска

05.09.201401895

Нови скални рисунки в Наска бяха открити. Невижданите досега геоглифи излязоха наяве след силен вятър и мощна буря, която вилня в Перу.

Геоглифи - Разгаданите тайни на феномена Наска

Разгаданите тайни на феномена Наска

17.10.2012010091

Джералд Хоукинс от Смитсониън институт във Вашингтон прави серия нови изследвания на гигантските чертежи в пустинята Наска, анализирайки ги от земята, от небето и на компютър.

Геоглифи - Тайни рисунки на платото Наска са гигантски детски пъзели

Тайни рисунки на платото Наска са гигантски детски пъзели

30.05.201006374

На платото Наска, известно с гигантските си геоглифи - изображения на животни, които се виждат от птичи поглед, има и други рисунки. Това са геометрични фигури, които се наричат линиите на Палпа.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни