Защо бълнуваме според психологията

Защо бълнуваме според психологията

4

Бълнуването е най-явният метод, чрез който могат да се разкрият несъзнатите желания. Най-често то е провокирано от неприятни преживявания в съня.

1

Бълнуване

Бълнуване - Актуални текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Бълнуване. Нашите статии за Бълнуване от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Бълнуване.
Бълнуване - Децата казват първата си дума насън

Децата казват първата си дума насън

04.04.201413794

Децата изричат първата си дума не пред мама и тате, а насън. По този начин те оформят стартова площадка за речта. Ако детето говори насън и плаче поради кошмари, потърсете детски невролог.

Бълнуване - Говорене на сън

Говорене на сън

21.03.2014533138

Говоренето на сън е смущение в съня, при което човек изказва думи по време на сън. Това явление се нарича сомнилоквия. Сомнилоквията е придружена от мрънкане и бълнуване по време на сън.

Бълнуване - Безсънието ни прави неспособни работници

Безсънието ни прави неспособни работници

05.09.20130981

По последни данни хората, страдащи от хронично безсъние, имат проблеми с концентрацията, докато са на работа.

Бълнуване - Бълнуване - защо се случва?

Бълнуване - защо се случва?

28.03.2013015027

Когато говори на сън, човек не осъзнава какво точно казва, не помни съдържанието на приказките си. Този говор често е нечленоразделен, под формата на мънкане и издаване на различни звуци.

Бълнуване - На какво се дължи бълнуването

На какво се дължи бълнуването

21.12.201207541

Смята се, че половината от децата по света говорят докато спят. Това се определя като начин те да се справят с прекаленото количество информация, което са получили с течение на деня.

Бълнуване - Какво означава, ако сънуваш убийство

Какво означава, ако сънуваш убийство

04.09.2012056076

Какъвто и сън за убийство да ви се присъни, това във всички случаи е предупреждение за нещо лошо, което предстои. Най-често това са неприятности от страна на конкуренти в бизнеса.