Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»ВЯРВАТЕ ЛИ В ПРИЗРАЦИ

ВЯРВАТЕ ЛИ В ПРИЗРАЦИ

ВЯРВАТЕ ЛИ В ПРИЗРАЦИ
В много от вашите разкази участвам, даваики коментари мисля че е време и аз да споделя една лично моя история.
Винаги съм се интересувал от паранормалното и не го крия разпитвал съм много хора за местносто къщи и тем подобни, за които се твърди 4е има някаква каквато и да е сжръх естествена активност.

Така и нау4их за село муса4ево на около 30 километра от софия там има една къшта за която вси4ки твърдят 4е е обитавана от призраци и 4е никои не мовел да искара там дори и една ношт интерестното е 4е информацията стигаше до мен в периода на няколко години от напълно независими един от друг исто4ници.

Както по късно се оказа това е наи про4утата къшта с призраци в българия години след като посетих къштата и ми се слу4и слу4ката която сега ште ви разкажа по нова телевизия гледах репортаж за нея на някакъв си приятно ми е колев или нешто от рода.

Той е заинтересуван да ме намери по скаипа за да му пратя линка на репортажа за да се увери сам и с то4ност да я види коя е и къде е както и да е една пролен с един мои авер решихме да отидем и да видим за какво става въпрос

Още с пристигането влязохме в местната кръ4ма която е не дале4 от въпростната къшта и което е оште по странното първият 4овек които попитахме ни опъти с то4ност отидохми и я открихме беше то4но до едни гробишта падналата ограда на двора граничеше с тях.

Върнахме се обратно и изчакахме да падне ношта и около 22 00 4аса влязохме първо постояхме на първият етаж двамата а после аз реших да се ка4а и на втория след като го направих и изка4их стълбите влязох в първата стая и застанох до прозореца.

Тогава го по4увствах нешта застана зад мен с две кра4ки държах малко фенер4е в на4алото се вцепених и неможех да помръдна после оба4е се извъртях и с периферното си зрение видях как нештото два то4но примерини стъпки отново застана зад гърбът ми.

Ве4е бях пред пани4ески страх и запо4нах бавно да се движа към стълбите като след всяка моя кра4ка 4увах и ноговата съвсем то4но и от4етливо когато бяь на ръбът на първото стъпало рязко се извърнах и опрях гръб на стената за да не може да се скрие зад мен за жалост така и стана

Стоеше то4но пред мен около метър и седемдесет малко по ниско от мен представляваше нешто което по форма прили4аше на 4овек и наи вероятно някога е било но сега беше много плътен пушек просто наистина няма как да ви го опиша.

И контурите му прили4аха на 4овешка фигура другото ми се губи стълбите ги взех да подскоци исхвър4ах от вратата и хукнах право напред напълно забравил 4е насрешта е гробиштето бягах като ненормален спъвах се падах дори за жалост толкова силно се блъснах в една надгромна пло4а 4е откъртих 4аст от нея.

Както и да е - на около половин колометър як спринт осъзнах 4е какъвто и да е дявол тва такава скорост не може да развие и отидох при колата където ве4е бе аверът ми тои пък видял не-то дале4 по ниско около метър метър и нешто което било застанало на вратата и се приближавало към него.

Тогава тои изко4ил през прозореца.както и да е дълго след това заеквах и имах кошмари бих ви дал линка но предупреждавам не е за хора с по лабилни психики и с някакви сърде4ни заболявания там не е нужно да стоиш цяла ве4ер повярваите ми нужни са 30 или 40 минути.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (21)

Изпрати
Яна
Яна
17.04.2013 20:51
Пиши по-добре и ето линка за всеки
0
0
бояна
бояна
17.04.2013 19:00
вярвам
0
0
123
123
10.04.2013 15:33
дидаив@маил.бг само че на английски
0
0
123
123
10.04.2013 15:31
Не и им обръщаи внимания на критиките за правописа аз пиша от тел и като напиша 2 букви той си избира дума и ако забележа че не е тази дума която изкам го трия но доста често и незабелязвам.Никой не е идеален и всеки греши.Историята ти е много интересна и искам да ми пратиш линка на
0
0
MeriL.
MeriL.
06.04.2013 00:33
Не искам да бъда груба, нито да те разочаровам, но най-малкото, което един зрял за възрастта си човек /ако ти си такъв/ може да стори е да научи граматиката и правописа на своя собствен език!!! Предполагам, че не е нужно да се научи, че в българския език има букви "щ" и "й". Поне аз си мислех, че буквите в азбуката са създадени да се използват...ПРАВОПИСНИ се пише без "т"...А понякога ако не си сигурен за някоя дума /защото очевидно не си/ казвай си я на глас и се замисли дали можеш да кажеш занимаваИте. Просто се дразня при факта, че въпреки, че сайта ти показва правописни грешки, като ги подчертава с червена линия, ти НЕ се постараваш да ги поправиш по абсолютно никакъв начин. АЗ НЕ ХАРЕСВАМ НЕГРАМОТНИ ХОРА!!! Все пак историята ми допадна, обичам такива филми и разкази. И ако смяташ да ми отвърнеш със някакъв дълъг и неграмотен коментар с главни букви, за да ме наречеш атеист, дете /което съм/, псевдо дървен философ и правописТен критик...Моля, не си прави труда, защото аз няма да пропилея отново времето си, за да ти отвърна!
0
0
Sunny
Sunny
05.04.2013 21:45
Уникално!
0
0
Динко
Динко
05.04.2013 17:10
МИ СЪЖАЛЯВАМ БЕ ЛИТЕРАТУРНИЯТ КРИТИК БЪРЗАХ,ТИ ТУКА ЗА РЕДАКЦИЯ ЛИ СИ ВЛЯЗАЛ ИЛИ ДА ПРО4ЕТЕШ НЕШТО ИНТЕРЕСТНО.КРАИНО МНОГО МЕ РАЗО4АРОВАТЕ ХОРА РЕГИСТРУРАХ СЕ ЗА ДА КОМУНИКИРАМ СЪС ЗАПОЗНАТИ С ТЕМАТА ХОРА А ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СРЕЩНАХ БЕ АТЕИСТИ,ДЕЦА,ПСЕВДО ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ И ПРАВОПИСТНИ КРИТИЦИ.НА ПЪТ СТЕ ДА ИЗГУБИТЕ ЕДИНСТВИНИЯТ НАИ ВЕРОЯТНО КОИТО НАИСТИНА НЕШТО Е ПРИЖИВЯЛ И ПОСЛЕДСТВИЕ РАЗБРАЛ.ХОДИ СИ ТАМ НА СЕЛО ПАСИ СИ ПАТКИТЕ ПИИ СИ РАКИЯТА И СИ СЛУШАИ ПЛАНЕТАТА БЕ ДИВ СЕЛЯНИНО НЕ МЕ ЗАНИМАВАИТЕ С ГЛУПОСТИ.
0
0
blablabla
blablabla
02.04.2013 12:35
Бива ли да си толкоз неграмотен,как може,,щ''да го пишеш като,,шт''само заради писането ти ми умря желанието да чета историята ти,а иначе и аз си падам по тези неЩа :):):)
0
0