Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Помощ Виждам паранормални неща

Помощ Виждам паранормални неща

Помощ Виждам паранормални неща
Здрвейте. От доста време виждам и разпознавам всякакви паранормални активности. Започна с едно посещение на гробището, когато бях много малка. От тогава непрестанно сънувам кошмари, не мога да спя и мога да позная дали определен човек е урочасан, обесбен, дали е вампир, върколак и пр.От скоро иман някакви съмнения, че някой или нещо ме следи. Не съм споделяла това с почти никой, само с една моя много добра приятелка. Моля, ако някой знае нещо повече за тези работи и може да ми обясни какво се случва, ще съм му много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
02.02.2014 15:48
Здравей.Още от самото начало е трябвало някой от близките да приеме присърце страховете ти,ако е имало такива.Сега вече нещата са се задълбочили и е доста трудно да се отърси човек от негатива,натрупан през годините.Друг е въпроса дали тези срещи те притесняват,изсмукват,обсебват. Ако все пак решиш да се освободиш от чужди влияния, ще трябва да поговориш с отчето на вашата църква и да последваш съветите му.Какво значи ли?! Още като дете на гробището нечия тежка душа се е възползвала от наивното детско любопитство.Децата са проводници между Бог и света,но не винаги нещата са такива,понякога се ЗЛОупотребява.Успех ти желая.
1
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
02.02.2014 12:52
Щом ти харесват такива паранормални по-добре първо се запознай с библията.Там има много случаи, с които после можеш да сравняваш.
1
0
нене
нене
02.02.2014 11:09
не знам дали сте чувала за подобни неща но няма причина за паника това са паднали ангели те са много опасни но нищо няма да се случи ако не влизате в контакт
0
0
enexonamun
enexonamun
23.12.2013 19:59
виж по скоро коментарът ти би трябвало да е за статията,а и не мисли,че ти си идеален
0
0
Limon
Limon
26.07.2013 13:59
Динко85, преди да коментираш трябва да се научиш да пишеш правилно на български език!Имаш толкова много правописни грешки,че направо мога да кажа,че не е смешно,а трагично положението!Ако си 85-ти набор(според никът ти)това е още по-зле..Как може да нямаш пунктуация в текстът,който си написал?!Също така "4" се ползва само в текст написан на латиница(в чат пространството),в бълг.език се пише "Ч".Нищо лично, но не е никак нормално да се пише неграмотно!
А за темата, тук никой не е компетентен да ти даде адекватен и необходим отговор.Ние не сме сигурни дали не се базикаш с нас или има нещо вярно..Вярно е,че трябва да се посъветваш със специалист,но такива рядко се намират.Все пак си само на 11г.и без родителите си не е нормално да ходиш сама да се консултираш с непознати хора!Не се знае кой за какво ще се възползва от теб!А врачките в България..са без коментар..Нали наскоро имаше специален шоу-формат по БТВ отн.хора с подобни възможности..Потърси някои от тях или астролозите с дългогодишен опит.Ако пък родителите ти са скептично настроени се опитай да им обясниш по елементарно и не чак всичко..Но в подобна възраст такива или подобни неща са почти възможни..(Няма да навлизам в подробности, но сигурно и на други им се е случвало да залитат към мистиката или окултизмът като наука и по-вече..)
Но 100% не се съветвай чрез форумите,говори с родителите си все пак.
Приятен ден
1
0
Динко
Динко
16.03.2013 17:59
добре бе хора като не се интересувате от темата какво изобшто търсите в такива саитове ние бъркаме ли ви се в на4инат ви на живот а именно кои колко се бил натряскал с ракия и коя 4алга песен е готина не нали това 4е се опитвате да се правите на интерестни не ви прави по добри от нас тукмо напротив в нашите о4и изглеждате жалки а отностно въпросът ти какво да проавиш в ситуация като тая 4е виждаш паранормални нешта нека първо премахнел нау4ното и логи4ното и вси4ко което остане ште е истина.та първо усешташ ли и миризми които не съштествуват ако го правиш и наистина понякога халиуцинираш то рационалното обеснение е малко плашешто а именно 4е в много слу4аи ако не е лудост то е тумор в мозъкът и от това какво под съзнание имаш определя и какви халиуцинации полу4ашаш така 4е без паника снимките са безплатни за децата тиа ренгеновите и ако в родът си нямаш душевно блен 4овек е хубаво да си направиш такава за по сигурно.като разбирасе не пренебрегвам и факта 4е ако исклиу4им и двете теории и нистина виждаш нешта които не биха съштествували пиши по принцип и аз съм виждал нешто което няма как да е истинско но само веднъж и то в то4но определена къшта в която вси4ки го виждат.
0
0
Ния
Ния
02.03.2013 08:37
Мерси!
0
0
раптор
раптор
28.02.2013 13:37
Намери си гадже или хоби, много помага на отегчени деца като теб.Кажи на родителите ти да ти обръщат повече внимание и да не те оставят на компютъра и телевизора да те отглеждат...
0
0