Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън, но приятен и спокоен

Странен сън, но приятен и спокоен

Странен сън, но приятен и спокоен
Искам да попитам за възможно разтълкуване на снощния ми сън. Вървях из тълпа от възрастни хора, които държаха цветя и се радваха, празнуваха. След това разбирам, че има нещо като религиозно събиране, честване.

Има и свещеник (или проповедник), който чете празнична молива и всички са толкова щастливи, въодушевени. Аз се чувствам не на мястото си, защото знам, че е трябва да извършваш определени ритуали, почити към Бог ,а аз не съм или сякаш не съм на този етап-това ниво.

После виждам мъже (2-3ма)облечени в много бели роби и се понасят нагоре, те не са свързани с християнството, а са йога учители. В този момент изпитвах такова съвършенство, спокойствие, хармония.


Всъщност от 2 год се занимавам с йога, сега се интересувам от чакрите и от балансирането им. Но досега не съм имала подобен сън, свързан с йогата. Интересно ми е какви предположения може да получа от вас, дали сънят се отнася за моето психологическо развитие или е свързан с религията.

По принцип съм християнка, но не съм особено вглъбена в това. Вярвам в Бог, но не го приемам така, както го представя християнството. Според мен има общо между Бог и извънземните.

Но се дразня от това, че хората използват Бог и религията, за да манипулират другите-да ги наказват, да ги карат да се срамуват и да чувстват вина, особено по отношение на секса и интимността.

Мисля, че на Бог въобще не му пука дали си правил секс или не, това е личен избор и не бива да се всява вина заради това, че го правиш.

Както и да е, хората трябва да имат разумна вяра, тази която не ги притиска, не унищожава индивидуалността им.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
за секса
за секса
15.07.2012 08:49
За секса донякъде трябва да се внимава, защото сексуалната енергия оста влия на останалите чакри, ти това би трябвало да го знаеш, съответно злоупотребата със сексуални актове нарушава хармонията на енергиите в тялото ти.
0
0