Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Извънземните в моя живот

Извънземните в моя живот

Извънземните в моя живот
Лятото на 2009 година с моята най-добра приятелка решихме да спим на палатка в двора й. През нощта ставаха невероятно странни неща. Звуци в небето, светлини и това усещане за присъствието на някой около нас.

На сутринта почна разследване на случилото се. За това спахме още няколко пъти и винаги се случваше по нещо. Но един път бяхме сами у приятелката ми и щяхме да спим вътре. Забавлявахме се, беше към полунощ. И се чу нещо странно.

Спряхме музиката и тя погледна през прозореца. Успя да ми каже само - Погледни!!! - с неописуем страх в очите. И аз отвесих пердето и погледнах към двора. ТО стоеше със слабичкото си сиво тяло и ме гледаше с големите си черни очи. Това беше първия път когато видях някой от Сивите.

Втората ми среща беше у нас. Събудих се, но не можех да помръдна, не можех и да говоря. После го видях, ТО стоеше до леглото ми. После бях с моята приятелка в нещо като лаборатория, но не беше осветена, спомням си как придърпах приятелката си към мен, бяхме на нещо като маса в някакъв ъгъл. Всичко беше сребристо.

А Тя(приятелката ми), за същата нощ помни как се е надигнала от леглото почти да тавана. Ако ми се беше случило само на мен бих помислила, че сънувам.

Третата среща - Събуди ме много силна бяло светлина, след това бях вече на улицата с около 20 Сиви-Малки. Ръкостисках се с тях или дори май прегърнах едно. Радвах се, че ги виждам.

Спомням си всичко на откъсляци заради хипнозата, на която задължително подлагат преди да отвлекат. Само Сивите се занимават с отвличане.

2010 година по едно време се бях ядосала, че не бяха осъществили никакъв контакт с мен и започнах да си внушавам, че не съм добре с главата и съм си въобразявала и си напрегнах мозъка и мислено се опитах да си свържа с тях и им казах: Ако до 7 дни не ми дадете някакъв знак, че сте тук повече няма да се занимавам с вас и с други паранормални неща.

На 7 ден след това сънувах (или наистина се случи), че ме водят в гората и ми казват - Ще разбереш истината. Внимавай много! - и само това. Миналата година с едно момиче бяхме в гората на разходка, на объркахме пътеката.

Всичко ми изглеждаше толкова познато и все едно някой ни гледаше. Бях изпаднала като в транс. По пътя си повтарях, че нищо не може да ме спре, че съм безсмъртна...

Пътеката ни спря и аз и тя почнахме да се катерим нагоре, но стигнахме до една малко скала право нагоре, висока 2м. и видяхме, че няма как да се качим и слязохме.

Тъкмо слезли, аз пак се качих и й казах - Аз не бях ли вече тук ? Нищо сега гледай какво ще направя. Чувствах се странно, знаех какво ще стане и то наистина се случи.

Полетях надолу и започнах да се търкалям. Изпаднала съм за минути в безсъзнание. Събудих се цялата в кръв и тръгнахме към болницата. Стигнах до там пеша, докато кръвта ми течеше.

И в гората и в болницата оживят като по чудо. Бяха ме предупредили извънземните. Тъй като пътуват във времето са знаели какво ще стане с мен и ми бяха казали на сън(или завели). Но този ден не се и сетих за това.

А от тази нощ споменът ми е: Гледах през прозореца небето, имаше две летящи чинии, които кръжаха. После бях на Луната с някой, но не помня кой. Гледахме към Земята. b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
инди
инди
24.06.2012 21:07
гледай по малко фантастика
0
0
Sonq
Sonq
24.06.2012 14:44
Има много хора,които са имали контакт с тях.
Аз знам,че всичко,което си споделила с нас е ИСТИНА...

Тук не бих искала да пиша повече,защото и без това никой няма да разбере НИЩО (освен теб)!!!!!

Ако искаш можем да си пишем,но не и тук! :) :) :)
0
0
Кристиян
Кристиян
23.06.2012 19:18
Аз имах предвид,че имате потенциял в тази насока.
В никакъв случаи не съм го казвал с цел (Засягане вашите цестности и морал).
Не съм коментирал вашия реферат,защото не е в моята компетенция.
Ако съм засегнал някого се изжиняжам за което!
0
0
Меги
Меги
23.06.2012 14:00
Леле т'ва е като една приказка ... която не разбирам много.. какво искаш да кажеш с това... всичко е много объркано не разбирам...дали някой неща които казваш са сън или истина ;д малко странно...и.. не те ли е страх от тях... защо не се опиташ да се свържеш с тях и да ги попиташ какво искат от теб? дразни ме това,че постоянно се крият от хората и ги отвличат за да ги изследват... а хората нямат никакви спомени...защо не се опитат да установят контакт с нас вместо постоянно да ни изследват?
0
0
Кристално момиче
И да имам такъв потенциал, не го използвам тук. Да съм ясна от сега. Който не вярва на такива неща, освен че е заслепен, не е и за тук. ;) Не съм седнала да ви разказвам приказки. Написала съм нещо, което се е случило с мен и само хора, които са го изпитали знаят какво е. Такива хора търся, хейтари не ми трябват, има ги навсякъде. :)
0
0
Кристиян
Кристиян
22.06.2012 23:22
Аз мисля че жие имате потенциял за сценарист на филми.
0
0