Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Пътувах между три епохи на сън

Пътувах между три епохи на сън

БистраБистраНовак
Пътувах между три епохи на сън
Доста особен сън - пътувах на мисия с още хора между динозавърската ера, втората световна и сегашната. Все минавах ту в едната, ту в другата.

В едната бягах от т-рекс - доста огромен и доста гръмогласен. Направо се почуствах като мравка пред него - все път като попадна в джунглата се оглеждам около мен и очаквам да е на всеки ъгъл, а той точно зад мен - ми диша в гърба. :cry:

Помня го толкоз графично - очите, кожата, зъбите и всеки път бягам. После през един път, не знам как попадам в другата епоха.

Военно време - точно пред един концлагер - където заточват хора. Под земята на лагера лежат останките от т-рекса и други динозаври - от миналото на природата.
дори ми се привиждаше духа на т-рекса.

После пак попадам в джунглата и пак гонитбата продължава. После попадам в реално време и на същото място на лагера имаше гробница в памет на загиналите в лагера.

Минаха ми мисли точно тогава - представих си всъщност двойна гробница - на хора и на динозаври на едно и също място. Едната доста древна - другата пък от миналото. И сега на мястото и на двете лежаха само останки и гробни плочи.

И животът продължава със спомена от двете. Дали страшните пазачи на лагера осъзнаваха, че под тях лежат костите на нещо доста по-могъщо и страшно. Дали ние хората не би трябвало да се замислим за важните неща в живота и света - но това ми мина само на сън - като мисъл.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати