Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист
Здравейте. Това е моята истинска история. Преди повече от 3 години имах връзка със сатанист. От 3 години съм много болна - под въздействието на сатанински същества.

Това е неговият план "Б" да ме убие. Повече от 6 месеца ме лекува един невероятен човек и феномен. Безкрайно съм благодарна на всички прекрасни същества, благодарение на които съм жива.Не съм се измъкнала,защото е невъзможно човек да се измъкне сам.Ако,и последният ми спасител не успее,ще умра в адски мъки.Не е необходимо да ви давам подробности.Пиша историята си за поука на невежите/и аз бях/,за да не страдат и други като мен.Бих искала да знам колко от убитите и безследно изчезналите са жертви на сатанисти?!Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалността!Никога не казвайте:"На мен това не може да ми се случи."и "Аз мога да се справя с всяка ситуация."Бъдете бдителни! Само така можете да се предпазите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (83)

Изпрати
Krasimira Petkova Dimitro
Кайман не гони кайман.
0
0
Didi
Didi
19.07.2011 14:55
Аз само не мога да разбера защо не взимаш от дума. Хората ти предлагат някакви алтернативи, а ти не взимаш от дума, тотално си се предала. Защо нападаш така Кървавата Графиня, познаваш ли я изобщо ? Това, че е сатанист не я прави побъркана. Знаеш ли, че от сатанист до сатанист има разлика. Изобщо някога хващала ли си книга да почетеш повече по въпроса или само дрънкаш ей така. Сигурна ли си, че този твой бивш приятел има нещо общо или само така си го обвиняваш, защото човека бил сатанист и дай да обвиним сатанистите за всичко лошо. Аз съм луциферианка и какво и мен ли ще обвиниш в сатанизъм и жертвопринушения или ще ме убиеш с камани. Всеки може да си вярва в каквото си иска. Относно жертвопринушенията, вземи се поинтересувай за сатанистите и хвани някоя книга да прочетеш. Дявола това, дявола онова. Ти изобщо знаеш ли какво е дявола, че нападаш така хората? Ясно ли ти е, че заради християнството са умрели много повече хора, отколкото заради сатанизма примерно. Ок, обвиняваш ги за себе си, но не нападай публично хора, които не познаваш и нямаш представа кой в какво вярва.
0
0
11
11
19.07.2011 02:18
Да, съгласна съм, не се заниавайте със сатанисти, не ви е нужно. И да отбележа, хипер тъпо е хора, които нещо не разбират да коментират. Тези, които не вярват си е техен проблем и не давайте тъпи съвети без да знаете наистина за какво става дума.
0
0
mihael4etyy
mihael4etyy
27.06.2011 21:44
Вярно е, всичко е възможно. Аз вярвам в това 100 процента.
0
0
Ели Граменова
Нищо не казахте за моето предложение.
0
1
Krasimira Petkova Dimitro
Абе мислете каквото си искате. Всяка коза за своя крак виси.
0
0
olesq
olesq
26.06.2011 16:51
Според мен Краси си измисля. Може тя самата да е сатанист и да кара хората да и повярват. Не и пишете така, тя става по-силна.
0
0
Кървавата Графиня
Кървавата Графиня
26.06.2011 14:20
Това, което си написала са измислици. По-добре изтрий тая тема или изобщо не пиши повече, защото се намесват хора, които не би трябвало и нещата отива на зле. За тове добро ти казвам. Просто замълчи.
0
0