Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам много често бившия

Сънувам много често бившия

Сънувам много често бившия
От една година сме разделени и от тогава много често го сънувам. Имам все още някакви чувства, но не като преди. Та искам да ви споделя сънищата си.

Малко след като се разделихме сънувах, че е легнал на краката ми и плаче, защото съм била прекалено добра за него.

После 4-5 месеца след като се разделихме сънувах, че идва в нас, лежим, говорим си уж да се оправяме и все някой се намираше да влезе в стаята.

Не ни оставяха сами и той накрая се ядоса, взе си цигарите и замина без да усетя как. След един месец сънувам, че отново сме в нас, но в другата стая семейството ми празнуват нещо и отново влизаха в стаята и той стана и ми вика:Виж, така няма да стане, аз се отказвам и замина.

По Нова година разбрах, че има приятелка и се опитах да затъпя мислите, но почнах работа на най-главната улица в града ни и те постоянно минават.

И скоро на 2-3 пъти сънувам, че идва и почва да ме прегръща и целува, и аз се дърпам, а той започва да ме уверява, че вече не е с нея.

Това са повтарящите сънища, а иначе съм го сънувала как ли не. И най-странното е, че до ден днешен аз не разбрах защо сме се разделили, а той дава вид на човек, който не е бил влюбен в мен.

И затова се чудя, какво ли значат всичките тия сънища. Ако някой знае, да ми каже. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
nqkoq
nqkoq
29.06.2010 09:32
Сънувам бившия си, че сме заедно, но аз съм и със сегашния си приятел. Аз съм на няккъв купон и виждам там ужасии. Тръгвам си с бяг, а отвън родителите ми с колела ме чакат. Аз им казвам, че ще се обадя да ни вземат с колата, но бившия ми няма, а настоящия има кола. Идва бившият, качваме се и отиваме някъде. След това сънувам, че сме на една маса и си говорим и майката на новия идва да види какво става. Отиваме където живее бившия ми, а то една мизерия, да не повярваш. И така свършва сънят. Ако може някой да ми го разтълкува, но съм имала и други сънища с него.
0
0
благодаря
благодаря
28.06.2010 03:03
Мисля, че трябва да го направя, но всички ми казват, че ще му дойде времето. А пък и още нещо много странно, преди ми махаше или ми свиреше с колата, а последно време даже се обръща на другата страна. Чак се прави, че гледа някой друг. Не знам какво става, а най - тъпото е, че той е на 30, а приятелката му е на 16. Аз съм на 21. Какво видя в едно дете ?
1
0
Добрина
Добрина
27.06.2010 22:41
Сънуваш го именно защото не сте се разбрали в раздялата си, точката не е сложена окончателно, явно липсва Онзи разговор. Това се доказва и от характера на сънищата. Това, че в тях непрекъснато влизат хора и ви прекъсват може би означава, че на подсъзнателно равнище усещаш, че някой ви е пречел, смущавал във връзката ви. Мисля, че трябва да го поканиш на кафе по приятелски, минало е достатъчно време, така че не би трябвало да е проблем. Лек разговор на тема как си, какво става около тебе. И когато се отпуснете, задай въпросът си директно, но не така, все едно му държиш сметка: хей, какво се случи всъщност? Защото този въпрос те тормози и докато не затвориш последната страница от този роман, трудно би продължила напред, затова и сънищата ти се повтарят. Успех.
0
0
ами
ами
27.06.2010 13:54
Да ви кажа аз мисля, че при мен всичкото е защото така и не разбрах защо се разделихме и явно това ме мъчи, но не знам. Ако някой знае, нека да пише, ще съм много благодарна.
0
0
юли
юли
27.06.2010 11:49
Значи, аз имах същия проблем. Сънувах го много често и че винаги плачех за него. И накрая отново се събрахме така, че не губете надежда момичета, с вас съм.
0
0
маги
маги
26.06.2010 18:16
Мила, при мен е по същия начин. Аз също го сънувам от както се разделихме. Ние не сме заедно вече 3 месеца само, че при мен онова чувство не е утихнало. Аз искам пак да се съберем, но не знам дали той иска. В моите сънища аз и той се опитваме да се съберем, и както е и при теб все някой ни прекъсва. И той ми казва, че няма смисъл и всеки път един и същи сън, всеки ден. Аз се опитвам и сега да се съберем, но не съм сигурна в него и в чувствата му и дали е имало или дали има все още такива. Моля ви, ако някой е изпитвал или е сънувал такав сън като моя и ако знаете какво означава, пишете ми. Помогнете ми да не се измъчвам.
0
0