Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Това, което си помисля, се сбъдва

Това, което си помисля, се сбъдва

Това, което си помисля, се сбъдва
Здравейте, ще ви разкажа една две истории, който не знам и аз как да си ги обясня.

Едната беше преди доста години. Сега съм на 19, тогава да съм бил на 12 - 13 год., ако не и по-малък.

Играехме зад блока и не знам, защо и как почнах да се лигавя и виках: Мъжа на Пенка умря и някакви такива и не съм си мислил или съм искал, някой да умира наистина.

Вечерта като се прибрах от игра, чух някой да плаче и майка ми каза, дядо ти Йордан, бог да го прости, е починал и жена му, която се казва Пенка, плачеше толкова много.

Аз се обърках и се сетих за казаното през деня, че нарапаво не знаех какво става случайност ли е, не е ли. Въобще някави странни неща, които казвам някак си без да се замисля и се случват незнайно как.

Дори приятелите ми се бъзикат постояно и ми викат на баба Ванга внучето. Случките са ежедневни, почти не обръщам внимание вече за нещата, който стават около мен.

Е, одеве бях в кухнята и нещо ми хрумна за Опел Корса. Поглеждам през прозореца и минава учителката ми по немски с корсата, пфф.

Случайност ли е това или вървя си и се сещам за един много гаден тип, който един път искал да се обади от на мой приятел телефона. Ама нямал много левчета и му отказал.

След което, тоя се изнервил, проверил, че има за звънене и му вкарал страхотният юмрук. И си мисля, как бих реагирал аз и в момента, който го мисля това нещо, минавам няколко крачки, срещам един тип подминавам го и ми вика: Светльо, имаш ли да звънна ?

Как да си го обясня това ? И всеки ден, понякога през ден, някави такива. Ама аз само мисля постояно. Да не ме помислите за луд, ей нормално момче съм си. Как бихте го разтълкували това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Тони
Тони
28.04.2010 22:55
Ами какво да ти кажа Светльо, не си сам. Само че при мен се е случвало да го сънувам и на живо да ми се случва и не мога да се осъзная истина ли е или сънувам едно и също. Абе хаус пълен.
0
0
lqlq
lqlq
28.04.2010 18:32
Абсолютно и при мен е така, минават за секунди и се случват. Може ли e-mail или skype. Може ми е дарба, но не знаем точно как да я използваме. И точно сега се сещам за един момент, когато най-добрият ми приятел караше пред мен своето колело и се бяхме скарали нещо. И си помислих, защо не ти се пукне гумата и в следващият момент, тя беше спукана. Мисълта ми е, че може би зависи от това, какво мислим ли, не знам и аз. Но пак е добре, че не само аз съм така.
0
0
вероника
вероника
27.04.2010 22:58
Супер. Използвай това умение разумно.
0
0