Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Странни неща се случват вкъщи

Странни неща се случват вкъщи

Странни неща се случват вкъщи
Здравейте! Посетих този сайт за да ви разкажа своята история. Не знам до колко си въобразявам, но наистина се стреснах! И нека започнем. . . От близо седмица котката ми се държи странно. Обикаля около мен, постоянно стои с мен и мяука сякаш иска да ми каже нещо. Помислих си, че това нищо не е докато тази нощ не се случи нещо. . . Бях заспала и в 3:50 през нощта ми звънна телефона. Събудих се естествено и номерът беше скрит. Реших да го оставя да си звъни и спрях звука.

Телевизорът ми беше включен ( бях забравила да го изключа) и започна да прекъсва. Накрая картината му изчезна и звукът също. Снежка (котката ми) си лежеше до мен на леглото. Уплаших се и си казах, че явно няма да се спи тази нощ. . . Разсъних се и си взех телефона, започнах да търся кой е на линия и си намерих с кого да си попиша. Когато отново ми се доспа реших да се опитам да заспя. Завих се, котето беше до мен и се обърнах на една страна. Започнаха да ми се причуват звуци, все едно някой тропа на входната ми врата или звъни. Разтупка ми се сърцето, но знаех, че ми се причува.

Изведнъж от нищото Снежка се обърна доста рязко към вратата на стаята ми. Започна да гледа ръмжейки към нея без да откъсва поглед. Сякаш някой стоеше точно там и ни наблюдаваше. Погалих я, но тя изобщо не реагира. Сякаш беше в някакъв транс.

Малко преди да се свести, сестра ми започна да се движи и се събуди от нищото, а врата на стаята е точно до нейното легло. Имах чувството, че някой или нещо я събуди. Тогава Снежито се успокои и заспах. Моля, кажете ми има ли от какво да се притеснявам и трябва ли да правя нещо ? Благодаря, че ми обръщате внимание!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.05.2018 12:26
Аз мисля че просто си луда
6
11
Анонимен
Анонимен
16.03.2018 13:44
вероятно е някой дух или има демонично присъствие за това те съветвам да отидеш до църквата и да вземеш светена вода и да напръскаш цялата къща също така потърси някакви молитви и ги казвай докато пръскаш..и повярвай ми не се страхувай защото тези неща гледат само да манипулират и да се хранят от страха ти ☺ Успех
6
1
maria_kiril
maria_kiril
13.07.2017 04:32
Котките са между този свят и другия,те усещат и виждат много неща. Явно в дома ти има дух или в по-лошия случай демон. Запали свещ и се помоли на Архангел Михаил да изгони духа той се занимава с нечистите сили и той ги изпраща там където трябва. Помолете се за защита на дома има специални молитви за защита на дом! Дано...следиш темата,
12
7
Алпи:)
Алпи:)
12.07.2017 23:17
Плашещо....Да не би в къщата ти да има демонично присъствие?!?! АА и наистина е доста странно някой да ти звъни посред нощ,и то от скрит номер..
11
1
Пламена M.
Пламена M.
04.07.2017 16:01
Няма повод за притеснение - все пак ти намираш за нещо напълно нормално скрити номера да ти звънят в 3:30 през нощта.
5
8