Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Демоните се опитаха да ме убият

Демоните се опитаха да ме убият

Демоните се опитаха да ме убият
Тааа, наскоро сънувах доста странен, донякъде и страшен сън Беше следния: Бях детектив и разследвах някакво SOS обаждане от лудница. Та спомням си как бях на последния етаж, и изведнъж лудите почнаха да стават демони, които се опитваха да ме убият, стените станаха бели и правеха опити да ме погълнат, а от тях излизаха ръце.

Наложи се да използвам оръжието си за защита, таа накрая избягах и видях как партнера ми влиза въткр, и аз извиквам неееее, и така се събудих викайки неее А странното е, че този сън беше супер реален, чувствах все едно съм наистина там и че това се случва. Малко от сънищата които съм имал, съм ги чувствал еални, но този е един от тях. Чудя се какво ли значи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
04.07.2017 16:07
Демоните, които виждате в съня ви, са предупреждение, че ще се сблъскате с неприятности от личен или служебен характер. Рязко нещата в живота ви ще вземат лош обрат.
1
1
maria_kiril
maria_kiril
23.06.2017 22:49
Ами всеки сън идва от някакво преживяване или страх! Имаш ли си проблеми със свръхестественото? Ако нямаш няма проблемите не се притеснявай. Но ако имаш проблеми определено в сънищата ни се казват много неща.
5
16