Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Гонят ме и искат да ме убият

Гонят ме и искат да ме убият

Гонят ме и искат да ме убият
Работата е там, че аз сънувам всяка моя Божа вечер дадена ми от Господ и аз всяка вечер съм във филм, в който аз:бягам от това, че някой иска да ме убие, но никога не знам от какво бягам, само знам че иска да ме убие.

Във всички мои сънища има много хора, винаги съм някъде, какво да ви кажа хора, в големи филми се вкарвам и другото, което е че всеки сън означава нещо, може би защото си внушавам, че е така.

Е и с Ръка На Сърцето Си Казвам, че имам нужда от помощ! Какво да очаквам от вечер, в която съм сънувала, че взимам много пари или че около мен мръсно, кално умрели мечки и къде в море, море или тиня и много навътре се вижда по-чиста вода.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Полли
Полли
19.04.2011 19:32
Това за морето или тинята е, че това е психическото ти състоянието в момента. Ако всичко ти е наред в живота, имам впредвид примерно да не си скарана с приятелят си, да си щастлива и така, тогава според мен е това, че си уплашена заради този сън, който те мъчи и търсиш как да се оттървеш от него или поне да разбереш, какво означава. И това море/тиня/ти показва, че има обяснение, което е някъде по-навътре и което сама трябва да се замислиш и разбереш.
0
0