Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мисля, че призракът на починал в този дом ме преследва

Мисля, че призракът на починал в този дом ме преследва

Мисля, че призракът на починал в този дом ме преследва
Здравейте, преди време писах за странни звуци, потропвания (които чувах), купчинка пепел (която открих в ъгъла, в който се случваха тези неща) и т. н. Не са се повтаряли тези неща, но сега стават други. Мисля, че беше в понеделник (16. 03), когато през нощта сънувах себе си, но не бях в тялото си, а се гледах отстрани. Сънувах, как стоя на компютъра и онова нещо започва-първо по тавана, след това по стената.

Когато стигна до долу аз се обърнах и опитвах се да открия с поглед какво е причината за тези неща. Всичко спря, постоях още малко така след това станах и се обърнах, тръгнах да излизам, и тогава когато бях с гръб го видях дори за миг. Не зная дали е било плод на подсъзнанието ми, но беше черна сянка не мога да си спомня добре как изглеждаше. Беше в отражението на витрината, на секцията. След това сънувах много други неща, но не си спомням.

Следващите нощи включително и до сега, докато спя много се въртя и се събуждам през нощта, усещам че завивката е паднала, но не я вдигам, но на сутринта съм завита и то с две неща. Питах няколко пъти най-добрата ми приятелка да не е влизала в стаята и да ме завивала, но тя отрича. Не мога да преценя какво става, може би е от стреса и си въобразявам.

Няколко души бяха написали в коментарите на предишната история да потърся снимки, вещи и дали нещо е станало преди да се нанесем. В секцията от онзи "прокълнат" ъгъл има снимка, много трудно се забелязва, защото е навътре но да има. Не съм я докоснала, страх ме е. Но след като се замислих има много стари вещи там.

Като се нанесох бяха там и не съм ги местила. А забравих да спомена със светена вода ръсих, не знам дали беше правилно, но поръсих и върху себе си, измих си лицето и ръцете. Ако някой има идея какво да правя, да пише. Много благодаря за помощта предния път.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
емилия илиева
От скоро по Нова телевизия в четвъртък се излъчва сериал ,,Мистични истории".Може би ще ти е интересно да го гледаш и ще намериш отговори.Качен е и във Ви бокс 7.
0
0