Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мисля, че призракът на починал в този дом ме преследва

Мисля, че призракът на починал в този дом ме преследва

Мисля, че призракът на починал в този дом ме преследва
Здравейте, преди време писах за странни звуци, потропвания (които чувах), купчинка пепел (която открих в ъгъла, в който се случваха тези неща) и т. н. Не са се повтаряли тези неща, но сега стават други. Мисля, че беше в понеделник (16. 03), когато през нощта сънувах себе си, но не бях в тялото си, а се гледах отстрани. Сънувах, как стоя на компютъра и онова нещо започва-първо по тавана, след това по стената.

Когато стигна до долу аз се обърнах и опитвах се да открия с поглед какво е причината за тези неща. Всичко спря, постоях още малко така след това станах и се обърнах, тръгнах да излизам, и тогава когато бях с гръб го видях дори за миг. Не зная дали е било плод на подсъзнанието ми, но беше черна сянка не мога да си спомня добре как изглеждаше. Беше в отражението на витрината, на секцията. След това сънувах много други неща, но не си спомням.

Следващите нощи включително и до сега, докато спя много се въртя и се събуждам през нощта, усещам че завивката е паднала, но не я вдигам, но на сутринта съм завита и то с две неща. Питах няколко пъти най-добрата ми приятелка да не е влизала в стаята и да ме завивала, но тя отрича. Не мога да преценя какво става, може би е от стреса и си въобразявам.

Няколко души бяха написали в коментарите на предишната история да потърся снимки, вещи и дали нещо е станало преди да се нанесем. В секцията от онзи "прокълнат" ъгъл има снимка, много трудно се забелязва, защото е навътре но да има. Не съм я докоснала, страх ме е. Но след като се замислих има много стари вещи там.

Като се нанесох бяха там и не съм ги местила. А забравих да спомена със светена вода ръсих, не знам дали беше правилно, но поръсих и върху себе си, измих си лицето и ръцете. Ако някой има идея какво да правя, да пише. Много благодаря за помощта предния път.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
скиптичко
скиптичко
15.05.2015 19:02
имаш демон миличката/миличкия трябва ти спешно свещеник и ако не се получи пиши по skype:kikoludia
0
0
88
88
27.03.2015 12:32
ммм валбразяваш си

И ти си ваобразяваш, че си грамотна
0
6
соня
соня
26.03.2015 19:44
ммм валбразяваш си
1
4
Милена
Милена
04.04.2015 10:16
Според мен пък ти си вЪОбразяваш, че си грамотна! В този сайт някой хора наистина не са добре с главата и май едната/единия си ти!
1
0
Йона
Йона
25.03.2015 10:47
аз ли бях тази която ти каза тези неща :) ако съм аз ето още пресраши(оттърви се от страха) се и вземи тази снимка от там и я изгори колкото и да те страх вземи тези предмети и ги изгори и тях викни поп да пее и отиди да ти леят куршум и после ми пиши на лично съобщение
2
2
Цветан
Цветан
24.03.2015 11:14
Аз имам такъв проблем също но при мен се проявява по друг начин например един ден бях на компютъра и играех и изведнъж усетих силна болка под рамото на дясната ръка тръгна и кръв
когато я изчистих имаше следи от нокти.Преди да се нанесем тук е живяло друго семейство-стари хора старецът е починал тук но както изглежда не си е тръгнал.
4
1
Ели Граменова
Със сигурност трябва да разбереш историята на тази къща и както са те посъветвали изхвърли всички неща които не принадлежат на твоето семейство . Е сега ако е останала някоя голяма мебел като гардероб например няма да стане но можеш да осветиш ти вече си го направила но може пак да го направиш също така цялата къща нека се освети. Но наистина трябва да разбереш дали в тази къща е ставало нещо може да е имало неопят покойник и тн .. затова се поразрови в архивите :) Не се плаши не си сама :)
1
0
Димана
Димана
22.03.2015 22:11
Изхвърли всички стари неща които каза, че не си пипала. Когато някой умре се изхвърля всичко негово, защото тези птедмети задържат енергията на починалия. Но когато ги пипаш бъди с ръкавици, а после изхвърли и тях.
1
0
Ани
Ани
22.03.2015 20:49
Викни поп който да опее ако и това не стане просто трябва да се махнеш :)
0
0