Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Харесвам свой съученик

Харесвам свой съученик

Харесвам свой съученик
Здравейте ще започна от това, че съм момиче в 8 клас, и че проблема ми е любовен, но не точно ;д Ето и това, за което ще ви моля за съвет . . . В класа има едно момче, което е много сладко и изглежда, че го харесвам . . Но с него много рядко си говорим и не сме близки .

Срам ме е да го заговоря и просто си мълча, а той също не ме заговаря, но едва ли е от срам . . . Около него обаче се въртят доста момичета и не мисля, че има смисъл да го харесвам, но въпреки това продължавам . . Искам да Ви помоля за съвет, какво да правя, да му привличам ли вниманието и как по-точно, или изобщо няма смисъл . .

Ако отговорът Ви е "не мисли за това, а сядай да учиш" не коментирайте, моля, уча си нормално и съм с нормални оценки за една ученичка. Благодаря за отделеното време
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
плами
плами
26.02.2016 19:49
Аз съм в абсолютно същата ситуация...ако си говорите или нещо такова го гледай в очите...усмихвай му се и му смигай...ако не те е срам де шото мен като ме погледне ме досрамява и си отмествам погледа а като го хвана да ме гледа той пък си мести погледа.Веднъж ми падна несесера(нарочно,исках да водя дали ще го вдигне
6
0
плами
плами
26.02.2016 19:50
И ми го даде
1
0
viktoriq
viktoriq
15.02.2015 18:58
Momiche moje primerno da otidesh do nego da go potupash po ramoto i da go pitash koi e edvashtiq chas toi ti kazva i ti go dokosvash po ramoto s dumite "blagodarq"
1
0
Теди
Теди
26.01.2015 21:11
Съгласна съм с по-долните коментари. Недей се срамува. Е, и аз понякога се срамувам да заговоря момчето, което харесвам. Но след като го направя (колкото и рядко да е това), все се чувствам малко по-отворена към него. Всичко идва до това да събереш малко кураж, предполагам. Можеш да го питаш за фейсбук, за скайп и там да си пишете от време на време. Може да го питаш да правите заедно проекти, ако ви дават в училище. И така ще намерите общи интереси. питай го въпроси за него, изслушвай го. Внимавай да не говориш само за себе си.
1
0
InLove
InLove
22.01.2015 14:53
Здравей!
Проблемът ти ми е толкова познат, като изключим частта с момичетата, които се навъртат около него. И аз съм изпитала всичко това, което и ти, но в крайна сметка нещата и сами могат да се наредят/в каква посока времето ще си покаже/ стига някой да направи крачка напред. Аз чаках доста време и когато се осмелих да го поканя нещата не бяха в моя полза, но с времето всичко се преобърна със 360 градуса в добра посока. Поговори малко с него и ако наистина го харесваш му го кажи. Нищо не губиш.
2
0
Вероника
Вероника
20.01.2015 13:14
Не трябва да се опитваш да не го харесваш само,защото и други момичета го харесват.Опитай да намериш общи теми за разговор.Или го попитай за домашното по някой предмет,като за начало.Също така недей да бъдеш като другите момичета,да се навърташ много около него.Момчетата харесват по срамежливите и недостъпните момичета.
10
0
Ирина
Ирина
20.01.2015 18:05
Благодаря :)
2
0