Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Ритуал за викане на демон

Ритуал за викане на демон

Ритуал за викане на демон
Едни мои приятели решиха да викат демон на гробището. Не знам за ритуала, който са правили но едно от момчетата ми съобщи, че са започнали да казват следните думи"демоне ела при нас"3 пъти тогава едно от момичетата изпищяло и припаднало. извикали нейните родители и я завели в болницата.

там лекарите не намерили нищо странно в нея. Но на следващия ден като се прибра ние веднага забелязахме, че тя се държи странно, защото ни обиждаше с доста променен глас и постоянно си пукаше пръстите.

След около час я заведохме при психиатър, но той каза, че и няма нищо, но ни каза ако продължава да се държи странно да я заведем да и леят куршум. Ние извикахме нейните родители и я заведохме при една баба. Бабата ни каза че дявола се е вселил в нея. Ако някой знае как да и помогнем да пише коментар.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Ivan
Ivan
15.08.2014 18:58
Вие сте глупачки, изобщо не знаете какво правите. Защо ви е да викате демон? Такова нещо се лекува с екзорсизъм. Първо си играете на магиоснички а сега ви трябва помощ.. много сте глупави. Отидете в някоя църква и помолете да махнат демона.
7
1
pesho
pesho
16.08.2014 10:00
Аз съм момче не знам защо са го викали така че не ме обиждай.Казах им да не го правят,а те не ме послушаха.
4
2
Прометей
Прометей
15.08.2014 17:31
Съмнява ме да е демон. Може би се е "вживила"/да има и такива/, макар и несъзнателно. Може да е приток на енергии с др. вибрация, егрогери или както там им викат, но силно ме съмнява да е демон. Викането на дявол не е като викането на феята на зъбките. Иска се много четене на литература, използват се древни/наречи го магически/ текстове, инвокация, умение да съсредоточаваш и насочваш енергия и още 10 000 глупости, за които се изискват хиляди часове упоритост и четене.
+ малко инфо: т.нар. дяволи изобщо не представляват това, за което се описват, така че силно ме съмнява да може да "разпознаете" обладаните от демон.
1
5
Ивета
Ивета
19.08.2014 13:01
Какви литератури и изучавания бе?? Гледала съм много за тази болест и хората обладани от дявол изобщо не са се занимавали с него. Те не са виновни нито пък са го викали?!? На кой му е притрябвало да го вика? Болестта започва,когато на човека започват да му се привижда образа на дявола. Всичко започва с халюцинациите,а после няма оттърване. Гледали ли сте филма "Екзорсистът" ?
0
1