Сатурн излиза от ретроградната фаза и започва да раздава справедливост

Сатурн

От 25 август планетата, за която в астрологията се смята, че показва нашата кармаСатурн, излиза от ретроградната си фаза в зодия Стрелец, а директният ѝ ход ще покаже дали сме научили уроците си от последните месеци.

Когато Сатурн се движи директно, връща своя суров образ и започва с раздаването на правосъдие. Това означава, че ако сме полагали старание и сме работили упорито, ни очакват награди, но ако сме бягали от отговорностите, ще си понесем наказанието.

Сатурн обърна посоката си на движение от 6 април тази година, а движейки се на обратен ход, ни даде възможност да помислим върху своите планове и принципи, с които осъществяваме желанията си.

Сатурн изисква поемане на по-големи отговорности, способност да се планира в по-дългосрочна перспектива, като се изгради план-график, не се изпускат целите от поглед, действа се упорито и безотказно, стъпка след стъпка, без да се отказваме пред трудности.

Докато ретроградната фаза на планетата ни изправяше пред грешки от миналото, нейният директен ход ще ни покаже дали сме се справили с решаването на тази въпроси.

Работа

Директният Сатурн дава свобода на действие, като ясно ни показва какво сме научили от препятствията, с които сме се сблъскали. Това дава шанс да повишим самочувствието си, като увереността ще е с покритие, на база на реални резултати.

От 25 август започва нов период, когато по-лесно може да стартираме нови проекти и да сключваме дългосрочни договори. Месеците ще са идеални, за да достигнем големи върхове в професионално и лични отношения.

Целите ви обаче няма да се постигат лесно, а ще се налага да полагате труд, но усилията в крайна сметка ще ви се отплатят щедро.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари