Палав полтъргайст тормози гостите на хотел в Тексас

полтъргайст

Палав полтъргайст тормози гостите на хотел в град Харлинген, щата Тексас. Когато някой отседне в стаята, където се намира духът, той му спретва зловещо шоу, от което всеки би настръхнал.

Сред хората, имали нещастието да попаднат в компанията на пакостливото създание е мъж на име Франк Рамирес. Той имал работа в града и когато отседнал в хотела, се надявал, че най-после ще може да си почине от натоварения ден. Плановете му обаче, не само че не се осъществили, но престоят в му в стая 38 се оказал истински кошмар.

Тъкмо когато мъжът мислел, че ще се наслади на почивката си, в стаята започнали да се случват плашещи явления. Невидима сила започнала да мърда телефона, намиращ се на един от шкафовете. В допълнение към това една от кърпите в банята паднала.

Беше доста обезпокоително. Не толкова страшно, колкото дразнещо. Докато си седях в стаята, разни предмети започнаха да се движат по необясним за мен начин. Опитах се да заснема някои от тях с телефона си, разказва Франк.

Той не искал да се оплаква на служителите в хотела, но все пак му било интересно да узнае дали и други от гостите са имали преживявания като неговите.

Така узнал, че една дама също има страховити спомени след отсядането си в стая 38. Тя разказала, че при престоя си се е сдобила с необясними сини петна по лицето. Освен това ѝ се сторило, че вижда в огледалото неясен образ на непознат мъж.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари