Притча за щастието

Притча за щастието

0

Притчата ни учи, че за да сме щастливи, трябва да живее така, сякаш всеки следващ ден ни е последен.

1

Щастие

Щастие - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Щастие. Любопитни статии за Щастие от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Щастие.

Популярни

Щастие - Мъдрите цитати, които показват тайната на щастието

Мъдрите цитати, които показват тайната на щастието

20.02.201612129

Да живеем живота си, така че да сме щастливи е най-голямото желание на всеки човек. Често обаче щастието има нужда от вдъхновение и за да се заредите с такова, вижте някои от най-емблематичните цитати за живота.

Щастие - Крилати мисли за богатството

Крилати мисли за богатството

17.02.201601062

Едва ли има човек, който в един или друг момент от живота си да не си е мечтал за несметно богатство. Истината обаче е, голямото имане може да има и неподозирани страни. Вижте какво мислят по въпроса хора, успели да прозрат високата цена на парите.

Щастие - Приказка за двамата болни

Приказка за двамата болни

27.01.201602051

В една болнична стая лежали двама пациенти. Единият болен се намирал до прозореца, а другият - в дъното на стаята. Вторият бил сериозно обездвижен и трябвало да лежи с гръб към другия човек и с лице към стената.

Щастие - Притча за сбъднатите желания

Притча за сбъднатите желания

01.12.2015011836

Един млад мъж бил безкрайно нещастен от живота, който имал. Не одобрявал тясната си квартира и мразел работата си, защото не била никак високоплатена. Нещастен бил и заради това, че няма красива жена до себе си, с която да се хвали пред приятелите си.

Щастие - Притча за усмихнатата старица

Притча за усмихнатата старица

11.08.201513234

Живяла някога една възрастна жена. Като всяка старица и тя била с изтощено и съсухрено тяло. Въпреки това очите ѝ не спирали да блестят, а усмивката ѝ никога не слизала от лицето.

Щастие - Притча за бащата

Притча за бащата

23.05.201502845

Живял някога един странстващ учител. Веднъж, докато вървял по пътя си, той видял мъж, който се бил натовари с много тежък багаж.

Щастие - Сънували ли сте този мъж?

Сънували ли сте този мъж?

29.04.201523684

Ако сте сънували мъжа от снимката, вие сте от малцината, които са получили житейски съвет от този загадъчен мъдрец. Лицето е едно от най-разпространяваните по цял свят и обединява напълно непознати чрез техните сънища.

Щастие - Доказано: Добрият сън ни прави по-щастливи

Доказано: Добрият сън ни прави по-щастливи

23.03.20150674

Резултатите недвусмислено показват, че участниците, които си поспиват повече, се чувстват значително по-удовлетворени от живота си, обясняват специалистите.

Щастие - Ежедневни техники за щастие

Ежедневни техники за щастие

20.03.201518061

Искаш ли да бъдеш щастлив – тогава бъди. Пътят към щастието не е толкова дълъг, колкото изглежда. Ако станете жертва на внезапна мизантропска атака, можете доста

Щастие - Притча за пропиляното щастие

Притча за пропиляното щастие

10.02.201518924

Притча, която показва, че щастието и късметът винаги са около нас, но трябва да имаме очите, за да ги погледнем.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В Съновник.бг на тази страница ще намериш най-новите заглавия и публикации относно Щастие. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Щастие. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Щастие. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Щастие. Щастие, снимки и потребителски оценки.