6 360 Статии,9 533 Сънища,5 338 Истории
Притча за усмихнатата старица

Притча за усмихнатата старица

1

Живяла някога една възрастна жена. Като всяка старица и тя била с изтощено и съсухрено тяло. Въпреки това очите ѝ не спирали да блестят, а усмивката ѝ никога не слизала от лицето.

1

Щастие

Щастие - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Щастие. Любопитни статии за Щастие от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Щастие.

Популярни

Щастие - Притча за бащата

Притча за бащата

23.05.201501724

Живял някога един странстващ учител. Веднъж, докато вървял по пътя си, той видял мъж, който се бил натовари с много тежък багаж.

Щастие - Сънували ли сте този мъж?

Сънували ли сте този мъж?

29.04.201523072

Ако сте сънували мъжа от снимката, вие сте от малцината, които са получили житейски съвет от този загадъчен мъдрец. Лицето е едно от най-разпространяваните по цял свят и обединява напълно непознати чрез техните сънища.

Щастие - Доказано: Добрият сън ни прави по-щастливи

Доказано: Добрият сън ни прави по-щастливи

23.03.20150628

Резултатите недвусмислено показват, че участниците, които си поспиват повече, се чувстват значително по-удовлетворени от живота си, обясняват специалистите.

Щастие - Ежедневни техники за щастие

Ежедневни техники за щастие

20.03.201516935

Искаш ли да бъдеш щастлив – тогава бъди. Пътят към щастието не е толкова дълъг, колкото изглежда. Ако станете жертва на внезапна мизантропска атака, можете доста

Щастие - Притча за пропиляното щастие

Притча за пропиляното щастие

10.02.201515710

Притча, която показва, че щастието и късметът винаги са около нас, но трябва да имаме очите, за да ги погледнем.

Щастие - Одеяла на щастието показват колко сме доволни от полета си

Одеяла на щастието показват колко сме доволни от полета си

30.11.20140527

британската авиокомпания British Airways създаде одеяло, което да измерва мозъчните вълни на пътника. Чрез експеримента с одеяла на щастието и с помощта на цвета им те ще показват в какво емоционално състояние се намира пасажерът.

Щастие - Кога ще открием щастието – зависи от зодията

Кога ще открием щастието – зависи от зодията

23.10.2014725018

Всеки човек има определени периоди, в които му върви и такива, в които не. Според астрологията, периодът, в който ни чака най-голямо щастие, зависи от зодиакалния ни знак.

Щастие - Дърветата, които предпазват от нещастия и злини

Дърветата, които предпазват от нещастия и злини

05.10.201445617

В българската народна традиция има три дървета, които могат да се използват за предпазване от нещастия и злини. Те носят в един дом здраве, дълголетие и голямо щастие.

Щастие - От какво да се откаже човек, за да е щастлив?

От какво да се откаже човек, за да е щастлив?

31.07.201413990

Умът е един великолепен инструмент, ако се използва правилно. Ако ли не, той става много разрушителен. Няколко лесни стъпки по пътя на щастието

Щастие - Обществените нагласи, които пречат на щастието

Обществените нагласи, които пречат на щастието

28.06.201401536

Американският психолог Албърт Елиас твърди в своите научни трудове, че в обществото съществуват 6 колективни нагласи, които пречат на щастието на всеки, които се опитва да се съобрази с тях.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В Съновник.бг на тази страница ще намериш най-новите заглавия и публикации относно Щастие. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Щастие. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Щастие. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Щастие. Щастие, снимки и потребителски оценки.