6 549 Статии,9 533 Сънища,5 383 Истории
Приказка за двамата болни

Приказка за двамата болни

0

В една болнична стая лежали двама пациенти. Единият болен се намирал до прозореца, а другият - в дъното на стаята. Вторият бил сериозно обездвижен и трябвало да лежи с гръб към другия човек и с лице към стената.

1

Щастие

Щастие - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Щастие. Любопитни статии за Щастие от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Щастие.

Популярни

Щастие - Притча за сбъднатите желания

Притча за сбъднатите желания

01.12.201509833

Един млад мъж бил безкрайно нещастен от живота, който имал. Не одобрявал тясната си квартира и мразел работата си, защото не била никак високоплатена. Нещастен бил и заради това, че няма красива жена до себе си, с която да се хвали пред приятелите си.

Щастие - Притча за усмихнатата старица

Притча за усмихнатата старица

11.08.201512798

Живяла някога една възрастна жена. Като всяка старица и тя била с изтощено и съсухрено тяло. Въпреки това очите ѝ не спирали да блестят, а усмивката ѝ никога не слизала от лицето.

Щастие - Притча за бащата

Притча за бащата

23.05.201502496

Живял някога един странстващ учител. Веднъж, докато вървял по пътя си, той видял мъж, който се бил натовари с много тежък багаж.

Щастие - Сънували ли сте този мъж?

Сънували ли сте този мъж?

29.04.201523435

Ако сте сънували мъжа от снимката, вие сте от малцината, които са получили житейски съвет от този загадъчен мъдрец. Лицето е едно от най-разпространяваните по цял свят и обединява напълно непознати чрез техните сънища.

Щастие - Доказано: Добрият сън ни прави по-щастливи

Доказано: Добрият сън ни прави по-щастливи

23.03.20150640

Резултатите недвусмислено показват, че участниците, които си поспиват повече, се чувстват значително по-удовлетворени от живота си, обясняват специалистите.

Щастие - Ежедневни техники за щастие

Ежедневни техники за щастие

20.03.201517346

Искаш ли да бъдеш щастлив – тогава бъди. Пътят към щастието не е толкова дълъг, колкото изглежда. Ако станете жертва на внезапна мизантропска атака, можете доста

Щастие - Притча за пропиляното щастие

Притча за пропиляното щастие

10.02.201517119

Притча, която показва, че щастието и късметът винаги са около нас, но трябва да имаме очите, за да ги погледнем.

Щастие - Одеяла на щастието показват колко сме доволни от полета си

Одеяла на щастието показват колко сме доволни от полета си

30.11.20140555

британската авиокомпания British Airways създаде одеяло, което да измерва мозъчните вълни на пътника. Чрез експеримента с одеяла на щастието и с помощта на цвета им те ще показват в какво емоционално състояние се намира пасажерът.

Щастие - Кога ще открием щастието – зависи от зодията

Кога ще открием щастието – зависи от зодията

23.10.2014731233

Всеки човек има определени периоди, в които му върви и такива, в които не. Според астрологията, периодът, в който ни чака най-голямо щастие, зависи от зодиакалния ни знак.

Щастие - Дърветата, които предпазват от нещастия и злини

Дърветата, които предпазват от нещастия и злини

05.10.201445766

В българската народна традиция има три дървета, които могат да се използват за предпазване от нещастия и злини. Те носят в един дом здраве, дълголетие и голямо щастие.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В Съновник.бг на тази страница ще намериш най-новите заглавия и публикации относно Щастие. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Щастие. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Щастие. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Щастие. Щастие, снимки и потребителски оценки.