Вълшебни места у нас, които сбъдват желания и лекуват

Вълшебни места у нас, които сбъдват желания и лекуват

0

България е много специална страна не само защото на нейната територия има невероятни природни красоти, но и защото разполага с места, които се отличават с необикновена енергия.

1

Чудеса

Чудеса - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Чудеса. Материали за Чудеса от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Чудеса.
Чудеса - Инженерните чудеса на древността

Инженерните чудеса на древността

27.03.201701137

Древните ни прародители са ни оставили богато наследство. Някои от инженерните им постижение и до днес продължават да изумяват специалисти и обикновени хора.

Чудеса - Чудо! Исус Христос се появи в небето над пазарджишко село

Чудо! Исус Христос се появи в небето над пазарджишко село

27.09.201602640

Невиждано чудо сполетя пазарджишкото село Мокрище. Мистериозна фигура, напомняща образа на Исус Христос се появи в небето. Мнозина вярват, че са съзрели Божия син и че това е някакво знамение.

Чудеса - Силата на Кръстова гора идва от Космоса

Силата на Кръстова гора идва от Космоса

17.09.201601463

Кръстова гора е едно от най-тайнствените места у нас, където редица хора са намерили изцеление дори на страшни заболявания като рак.

Чудеса - Невероятно! Мъж оцеля след ухапване от змии и удар от мълния

Невероятно! Мъж оцеля след ухапване от змии и удар от мълния

27.08.20160760

Кайл успява да оцелее след ухапване от змии, паяк, алигатор и удар от мълния. Мнозина го определят за един от най-големите каръци в света, други смятат, че той е невероятен късметлия, над който определено бди ангел хранител.

Чудеса - Статуя на Дева Мария в Боливия пророни кървави сълзи

Статуя на Дева Мария в Боливия пророни кървави сълзи

20.08.201601138

Истинско чудо се случи в черква в Амазонския национален парк Манурипи в Боливия. Статуя на Дева Мария започна да рони кървави сълзи, а богомолците в църквата приеха това като знамение.

Чудеса - Анатолий Кашпировски-шарлатанин или чудодеец?

Анатолий Кашпировски-шарлатанин или чудодеец?

04.03.201611915

Преди около четвърт век мъж на име Анатолий Кашпировски провеждаше телевизионни сеанси в ефира на централната руска телевизия, с които лекуваше хора от разстояние.

Чудеса - Чудесата на Свети Паисий Светогорец

Чудесата на Свети Паисий Светогорец

08.02.20160783

Много вярващи пазят топли спомени за напътствията на Свети Паисий, които той им е дал приживе. Своето служение старецът Паисий е извършил с изключително смирение и висока отговорност.

Чудеса - Невероятната история на леденото момиче Джейн

Невероятната история на леденото момиче Джейн

21.01.201602826

Всичко започва през далечната 1980 година, когато мъж с ужас съзрява пред себе си вкочаненото туловище на девойка.

Чудеса - Житейски истории, доказали, че на Коледа стават чудеса

Житейски истории, доказали, че на Коледа стават чудеса

25.12.201502038

Коледа е най-вълшебното време от годината и мото за най-масовият празник е, че именно по Коледа стават чудеса. Ако смятате, че това са само празни приказни, няколко истински житейски истории ще ви убедят точно в обратното

Чудеса - Две от делата на Майка Тереза бяха признати за чудеса от папата

Две от делата на Майка Тереза бяха признати за чудеса от папата

19.12.201501845

Две от хуманитарните дела на покойната Майка Тереза бяха признати за чудеса от папа Франциск. С това признание тя се приближава до канонизирането ѝ за светица.

В Съновник.бг на тази подстраница ще попаднеш на последните теми и статии на тема Чудеса. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Чудеса. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Чудеса. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Чудеса. Чудеса, идеи и мнения.