Днес християните отбелязват Тодоровден

Днес християните отбелязват Тодоровден

Тази събота християните празнуват Тодоровден, известен още като Конски Великден. На днешния ден трябва да почерпят всички, които носят имената Тодор, Тодорка, Теодор и Теодора.

1

Тодоровден

Тодоровден - Последните текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Тодоровден. Материали за Тодоровден от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Тодоровден.
Тодоровден - На Тодоровден християните посрамили византийския император

На Тодоровден християните посрамили византийския император

04.03.201722481

Тодоровден е църковен празник. Той се празнува в събота от първата седмица на Великия пост. На този ден християните почитат паметта на Свети Теодор Тирон.

Тодоровден - Днес Свети Тодор моли Бог за лято

Днес Свети Тодор моли Бог за лято

20.02.201002302

Първата събота след Сирни заговезни Българската православна църква отбелязва Тодоровден. Днес е ден за кушия. Известен е и като Тодорова събота, Конски Великден, Тудорица.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...