Днес християните отбелязват Тодоровден

Днес християните отбелязват Тодоровден

0

Тази събота християните празнуват Тодоровден, известен още като Конски Великден. На днешния ден трябва да почерпят всички, които носят имената Тодор, Тодорка, Теодор и Теодора.

1

Тодоровден

Тодоровден - Последните текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Тодоровден. Материали за Тодоровден от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Тодоровден.
Тодоровден - На Тодоровден християните посрамили византийския император

На Тодоровден християните посрамили византийския император

04.03.201722465

Тодоровден е църковен празник. Той се празнува в събота от първата седмица на Великия пост. На този ден християните почитат паметта на Свети Теодор Тирон.

Тодоровден - Днес Свети Тодор моли Бог за лято

Днес Свети Тодор моли Бог за лято

20.02.201002296

Първата събота след Сирни заговезни Българската православна църква отбелязва Тодоровден. Днес е ден за кушия. Известен е и като Тодорова събота, Конски Великден, Тудорица.

В Съновник.бг на тази подстраница ще намериш последните заглавия и публикации на тема Тодоровден. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Тодоровден. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Тодоровден. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Тодоровден. Тодоровден, идеи и класации.