Страх ви е от клоуни. Вижте защо е така

Страх ви е от клоуни. Вижте защо е така

0

Клоуните би трябвало да са забавни, да носят радост и веселие. За милиони хора обаче те са ужасяващи. Постоянната им замръзнала усмихваща се маска не събужда нищо друго освен чист ужас.

1

Страхове

Страхове - Актуални теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко на тема Страхове. Нашите статии за Страхове от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Страхове.
Страхове - Ето как страхът може да ви убие

Ето как страхът може да ви убие

03.09.20160945

Страхът поддържа човека жив. Мозъкът има специализирани центрове, гени, неврони и трикове, посветени да задачата да ни плашат, за да покачат нивото на адреналин и с това да увеличат шансовете за оцеляване при заплаха.

Страхове - Изберете една картинка и открийте най-големия си страх

Изберете една картинка и открийте най-големия си страх

08.06.2016023428

Изберете една от картинките, която провокира най-голям страх у вас при пръв поглед, и вижте от какво най-много се страхувате, без да знаете.

Страхове - Коя е най-смелата от всички зодии?

Коя е най-смелата от всички зодии?

12.05.2016147276

Ако ви е омръзнало да общувате със слабохарактерни и боязливи хора, значи е време да поканите в обкръжението представител на тази зодия.

Страхове - Математическа фобия причинява болка

Математическа фобия причинява болка

30.06.20150511

Според психолози от университета в Чикаго фобията от математика може да причини действителна физическа болка.

Страхове - Съновникът на Зигмунд Фройд

Съновникът на Зигмунд Фройд

13.03.2015319651

Сънищата според психоанализата на Зигмунд Фройд показват нашите несъзнателни страхове и желания. Именно чрез посланията в съня може да разберем нашите подсъзнателни мисли.

Страхове - Сънуваме основно страховете и желанията си

Сънуваме основно страховете и желанията си

04.02.201523496

Изследванията на психоанализата са стигнали до заключението, че хората сънуват предимно това, от което се страхуват или което искат най-силно. В съня обаче тези емоции са представени чрез езика на символа.

Страхове - Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

13.01.20150914

Притеснителните хора са с по-богат речник, по-лесно успяват да категоризират думите и по-бързо разбират смисъла на поговорките, съобщават канадците.

Страхове - Притча за страха и огледалото

Притча за страха и огледалото

10.01.201513307

Притчата показва, че единствените ни врагове живеят в нас самите.

Страхове - Феноменална жена не изпитва страх от нищо

Феноменална жена не изпитва страх от нищо

06.12.201422680

Американка, чиято самоличност се пази в тайна, страда от рядка болест, при която е засегната зона от мозъка ѝ, отговаряща за изпитването на емоцията страх.

Страхове - Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

15.11.20140649

Ново устройство разчита емоциите само по мимиките на лицето ви – в него има вградена камера. Учените твърдят, че след като събере данни, джаджата може дори да разбере каква музика харесвате и да подбира точно такава.

В Съновник.бг на тази страница ще откриеш последните материали и статии за Страхове. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Страхове. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Страхове. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Страхове. Страхове, съвети и отзиви.