Разберете откъде произлизат най-дълбоките ви страхове с този тест

Разберете откъде произлизат най-дълбоките ви страхове с този тест

Дори най-елементарните ви страхове показват дълбоки рани във вас, които още ме са зараснали. За да разберете какъв е източникът на някой от подсъзнателните ви тревоги, направете си този тест.

1

Страхове

Страхове - Актуални теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко на тема Страхове. Нашите статии за Страхове от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Страхове.
Страхове - Алфред Хичкок - извергът, който тормозел актрисите във филмите си

Алфред Хичкок - извергът, който тормозел актрисите във филмите си

02.06.20170602

Под лъскавата фасада на Крал на съспенса, Майстор на страха, гениален режисьор, Алфред Хичкок криел множество комплекси, страхове и болни фантазии

Страхове - Страх ви е от клоуни. Вижте защо е така

Страх ви е от клоуни. Вижте защо е така

19.02.20170674

Клоуните би трябвало да са забавни, да носят радост и веселие. За милиони хора обаче те са ужасяващи. Постоянната им замръзнала усмихваща се маска не събужда нищо друго освен чист ужас.

Страхове - Ето как страхът може да ви убие

Ето как страхът може да ви убие

03.09.201601079

Страхът поддържа човека жив. Мозъкът има специализирани центрове, гени, неврони и трикове, посветени да задачата да ни плашат, за да покачат нивото на адреналин и с това да увеличат шансовете за оцеляване при заплаха.

Страхове - Изберете една картинка и открийте най-големия си страх

Изберете една картинка и открийте най-големия си страх

08.06.2016026758

Изберете една от картинките, която провокира най-голям страх у вас при пръв поглед, и вижте от какво най-много се страхувате, без да знаете.

Страхове - Коя е най-смелата от всички зодии?

Коя е най-смелата от всички зодии?

12.05.2016053978

Ако ви е омръзнало да общувате със слабохарактерни и боязливи хора, значи е време да поканите в обкръжението представител на тази зодия.

Страхове - Математическа фобия причинява болка

Математическа фобия причинява болка

30.06.20150591

Според психолози от университета в Чикаго фобията от математика може да причини действителна физическа болка.

Страхове - Съновникът на Зигмунд Фройд

Съновникът на Зигмунд Фройд

13.03.2015020513

Сънищата според психоанализата на Зигмунд Фройд показват нашите несъзнателни страхове и желания. Именно чрез посланията в съня може да разберем нашите подсъзнателни мисли.

Страхове - Сънуваме основно страховете и желанията си

Сънуваме основно страховете и желанията си

04.02.201503575

Изследванията на психоанализата са стигнали до заключението, че хората сънуват предимно това, от което се страхуват или което искат най-силно. В съня обаче тези емоции са представени чрез езика на символа.

Страхове - Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

13.01.20150953

Притеснителните хора са с по-богат речник, по-лесно успяват да категоризират думите и по-бързо разбират смисъла на поговорките, съобщават канадците.

Страхове - Притча за страха и огледалото

Притча за страха и огледалото

10.01.201503426

Притчата показва, че единствените ни врагове живеят в нас самите.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...