Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

0

Повечето хора знаят позицията на слънчевия си знак, защото Слънцето определя и нашата зодия, но освен него има и други планети, с които астрологията описва пълният характер на един човек.

1

Сатурн

Сатурн - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Сатурн. Материали за Сатурн от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Сатурн.
Сатурн - Феноменално! Сатурн променя цвета си

Феноменално! Сатурн променя цвета си

01.11.20160567

Планетата Сатурн е започнала да променя цветовете си и от синьо нюансите на небесния обект стават златисти. Феноменалната промяна е заснета в северния полюс на планетата.

Сатурн - Дали Титан е злият близнак на Земята?

Дали Титан е злият близнак на Земята?

18.11.20150459

Спътникът на Сатурн – Титан, е свят, наполовина от размера на Земята. Там температурите на топене са толкова ниски, че метановите басейни по повърхността му и вулканите бълват лед.

Сатурн - Сонда успешно изплува от океана на спътник на Сатурн

Сонда успешно изплува от океана на спътник на Сатурн

04.11.20151595

Сондата Касини, която бе изпратена на Енцелад, естественият спътник на Сатурн, изпрати всички снимки и научни данни, които събра при своето гмуркане в горещите гейзери, изхвърляни от южния полюс на луната.

Сатурн - Спътник на Сатурн крие огромен океан под леда си

Спътник на Сатурн крие огромен океан под леда си

01.11.20150325

Учените откриха цял океан на спътник на Сатурн, съобщи НАСА. Става въпрос за спътника Енцелад, на който през 2005 година сондата Касини откри струи от частици на воден лед и пара.

Сатурн - Как ще се повлияе Сатурн в Стрелец на зодиите

Как ще се повлияе Сатурн в Стрелец на зодиите

19.09.201505737

От 18 септември Сатурн ще се движи в Стрелец за период от 2 години. Според астрологията тази позиция на планетата ще повлияе на пътуванията зад граница, контактите и други сфери, покровителствани от Стрелец.

Сатурн - Аспекти на планетите сеят конфликти и бедствия днес

Аспекти на планетите сеят конфликти и бедствия днес

12.07.20150838

Два негативни аспекта между планетите между Венера и Сатурн и Слънцето и Уран предвещават големи тревоги, свързани с общуването между хората, и възприемането на емоциите в края на седмицата.

Сатурн - Сатурн е ретрограден – как ще ни се отрази това

Сатурн е ретрограден – как ще ни се отрази това

16.03.201505755

От 14 март до 2 август Сатурн ще се движи в обратна посока между знаците Стрелец и Скорпион, които ще бъдат най-силно засегнати от ретроградността на планетата.

Сатурн - НАСА ще изследва спътник на Сатурн с подводници

НАСА ще изследва спътник на Сатурн с подводници

03.03.20150413

НАСА съобщи, че възнамерява да изследва метановите морета на спътника на гиганта Сатурн – Титан. За целта инженери от агенцията разработват проект на специални подводници.

Сатурн - Откриха планета с гигантска пръстенова система

Откриха планета с гигантска пръстенова система

31.01.201501004

Планета, която има гигантска пръстенова система, беше открита от астрономите. Според учените новооткритата планета е уникална, защото пръстеновата ѝ система и поне 200 пъти по-голяма от тази на Сатурн.

Сатурн - Възрастта на сатурновите пръстени изненада учените

Възрастта на сатурновите пръстени изненада учените

21.08.20141833

Изследване на сатурновите пръстени успяха с точност да установи тяхната възраст. За изненада на научните среди пръстените се оказаха по-стари от самата планета

В актуалната страница ще откриеш последните теми и статии на тема Сатурн. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Сатурн. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Сатурн. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Сатурн. Сатурн, идеи и мнения.