Заблудите за Сатаната, създадени от поп културата

Заблудите за Сатаната, създадени от поп културата

0

Има много идеи за това какво или кой е Дявола, дори и сред вярващите. Броят на различните източници и преводи е довел до много несъответствия, слухове и предположения, свързани с Принца на мрака.

1

Сатаната

Сатаната - Актуални текстове и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Сатаната. Нашите статии за Сатаната от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Сатаната.
Сатаната - Вдигат град на Сатаната край Благоевград

Вдигат град на Сатаната край Благоевград

02.06.2015132540

Загубих си работата си и се разведох. Останах и без пари. Една вечер ми писна и призовах Дявола, ако наистина го има, да вземе душата ми и тя да бъде негова завинаги.

Сатаната - Евангелието на Сатаната

Евангелието на Сатаната

25.02.201553926

Евангелието на Сатаната съществува. Книгата, в която са описани най-черните от всички черни магии, е позната още под имената Гранд Гримоар (Grand Grimoire) и Червеният Дракон.

Сатаната - Кои са злите сили?

Кои са злите сили?

30.10.201306259

Най-точно описание на злите сили е дадено в Откровението на Св. Йоан, глава 13. Там се описват трите сили на злото, които се обединяват с цел да създадат свое собствено царство на Земята.

Сатаната - Реликвите на Сатаната

Реликвите на Сатаната

16.09.201346219

С настъпването на третото хилядолетие след Христа се появиха много предсказания за края на света и дяволското присъствие сред нас

Сатаната - Как да различаваме добрия от злия дух

Как да различаваме добрия от злия дух

14.08.201368397

Добрите духoве могат да бъдат обобщени в думата ангел. Това са всички духове, постигнали най-висока степен на развитие, свързващи се с идеята за морално съвършенство.

Сатаната - Децата с черните очи

Децата с черните очи

13.06.20134559016

Напоследък зачестяват свидетелствата за срещи с деца, чиито очи са изцяло черни. Така че, когато следващия път се позвъни на вратата не бързайте до отворите- – може да е някое от тези деца.

Сатаната - Факти за числото на звяра

Факти за числото на звяра

13.08.201136277

Шестстотин шестдесет и шест - трите шестици - са смятани от векове за числото на звяра, тъй като така го е описал Йоан Богослов в Откровението си. То се смята за сатанинско число.

Сатаната - Митични пазители на стихиите провокират анормални явления

Митични пазители на стихиите провокират анормални явления

17.09.201004691

Нима има митични пазители предизвикващи анормални явления? Една история за серафими, силфи, герувими, архангели, гноми и др. Митични същества, мистицизъм и легенди.

Сатаната - По Коледа небето се отваря, но само за праведните

По Коледа небето се отваря, но само за праведните

25.12.200915135

Бъдни вечер е един от най-големите християнски празници. По Коледа се случват чудеса, защото Рождество Христово неутрализира злите сили на дявола и Сатаната.

Сатаната - Огънят на Посейдон и сферите на Сатаната

Огънят на Посейдон и сферите на Сатаната

23.08.200925589

Странно явление наблюдавали рибари, те забелязали хиляди огнени сфери под водата до остров Трипод. Прилики с митологията на древните гърци, подводно НЛО или морско северно сияние?

На тази подстраница ще намериш подбрани материали и статии за Сатаната. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Сатаната. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Сатаната. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Сатаната. Сатаната, съвети и отзиви.