Какво сънуват слепите хора?

Какво сънуват слепите хора?

0

Сред най-големите мистерии, свързани със сънищата, е какво сънуват слепите хора. Как мозъкът на хора, които не могат да виждат, изгражда околната им среда.

1

Подсъзнание

Подсъзнание - Актуални заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Подсъзнание. Материали за Подсъзнание от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Подсъзнание.
Подсъзнание - Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

Това чувство е най-силният сигнал на интуицията

26.11.201602316

Информацията, която идва по интуитивен път има огромна значимост, тъй като ни показва факти, които, заети с обичайното си ежедневие, не забелязваме, казва психологът Гавин Де Бекър.

Подсъзнание - Методът на Сократ води към самоусъвършенстване

Методът на Сократ води към самоусъвършенстване

21.11.201503630

Сократ – един от най-популярните древногръцки философи, и до днес учи поколенията на забравени и премъдри знания. Един от неговите методи – Методът за себеоткриване и самоусъвършенстване, е изключително полезен и ползотворен за човека в наши дни.

Подсъзнание - Хипнагогия – как да провокираме творческия сън

Хипнагогия – как да провокираме творческия сън

01.06.201501334

Хипнагогията е метод, с който се провокират халюцинации, осъществявайки се бърз преход между будното състояние и фазата на съня. Според психиатрите хипнагогичното състояние не е болестно

Подсъзнание - Съновникът на Зигмунд Фройд

Съновникът на Зигмунд Фройд

13.03.2015318932

Сънищата според психоанализата на Зигмунд Фройд показват нашите несъзнателни страхове и желания. Именно чрез посланията в съня може да разберем нашите подсъзнателни мисли.

Подсъзнание - Съновникът на Фройд – част 2

Съновникът на Фройд – част 2

22.10.201468837

Това, което сънуваме, показва несъзнателните ни желания и страхове според психоанализата. Именно заради това експертите са съставили съновник, в който тълкуват най-популярните образи от сънищата.

Подсъзнание - Силата на подсъзнанието и интуицията

Силата на подсъзнанието и интуицията

26.04.2014120452

Какво е това сила на подсъзнанието? Използвайте силата на подсъзнанието и интуицията и ще постигнете целите си. Имате предчувствие - отбележете го.

Подсъзнание - Какво означава да сънуваш любими мъртъвци

Какво означава да сънуваш любими мъртъвци

05.04.20141545604

Сънища, в които мъртви ни преследват, разкриват, че изпитваме вина пред покойниците, но не искаме да я признаем. Понякога мъртвите ни дават ценни съвети и информация, докато ги сънуваме.

Подсъзнание - Кошмарите ни измъкват от опасни ситуации

Кошмарите ни измъкват от опасни ситуации

14.03.2014010095

Кошмарните сънища създават особени нервни връзки на подсъзнанелно ниво, които подпомагат реакцията на хората в опасни внезапни житейски ситуации.

Подсъзнание - Как да разберем, че сънят ни е пророчески

Как да разберем, че сънят ни е пророчески

15.09.2013516778

Човек често търси обяснение на сънищата си и се опитва да разгадае символиката им. Но някои сънища дават съвсем ясна и конкретна информация - те могат лесно да бъдат различени, тъй като са пророчески.

Подсъзнание - Може ли да се самохипнотизираме?

Може ли да се самохипнотизираме?

17.08.201313606

Мислите на човек могат да бъдат разпределени в две категории – съзнание и подсъзнание. Много психолози вярват, че самохипнозата може да отключи скрити и неочаквани способности вътре в нас.

На актуалната страница ще се натъкнеш на най-новите материали и статии на тема Подсъзнание. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Подсъзнание. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Подсъзнание. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Подсъзнание. Подсъзнание, идеи и отзиви.