6 357 Статии,9 533 Сънища,5 338 Истории
Как да се опазим от злонамерени хора

Как да се опазим от злонамерени хора

0

Няма съмнение, че почти всеки човек ежедневно се среща със злонамерени хора. Дори да не ги познавате лично, те могат да ви накарат да се чувствате наистина зле.

1

Негативна енергия

Негативна енергия - Новите текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко на тема Негативна енергия. Нашите статии за Негативна енергия от древността до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Негативна енергия.

Популярни

Негативна енергия - Кестените ни пазят от негативната енергия

Кестените ни пазят от негативната енергия

16.10.201424632

Кестените, които в есенния сезон непрекъснато виждаме около себе си, могат да влияят на енергийната вибрация, като зареждат и успокояват тялото. Кестените съдействат и за по-добър сън.

Негативна енергия - Аборигенски камък носи беди на притежателя си

Аборигенски камък носи беди на притежателя си

01.07.201402923

Аборигенски камък, наречен чуринга, носи нещастия и беди на притежателя си. В паметта на чуринга се съхраняват значими събития от миналото на Австралия.

Негативна енергия - Българските левове носят лош късмет

Българските левове носят лош късмет

02.04.201475669

Находчиви българи са забелязали, че в банкнотите, който държим в ръцете си и използваме ежедневно, се крие негативна енергия, която носи нещастие и прокоба.

Негативна енергия - Домашните любимци ни пазят от зли сили

Домашните любимци ни пазят от зли сили

22.11.201335239

Широко разпространено твърдение е, че домашните животни могат да ни защитят от негативна енергия, тъмни сили и зли хора. В немските митове се разказва, че ако куче прескочи трупа на починал човек, той ще се превърне във вампир

Негативна енергия - Пречистване на дома от негативна енергия

Пречистване на дома от негативна енергия

14.11.2013629164

Лесно ще усетите, че в дома ви има негативна енергия, ако напоследък се карате без поводи с близките си и се чувствате зле в момента, в който прекрачите прага на дома си.

Негативна енергия - Как да измерим негативната енергия в себе си

Как да измерим негативната енергия в себе си

05.11.20131329702

Според един от вселенските закони подобието привлича подобие, което означава, че положителните хора привличат положителна енергия, а негативните хора – негативна енергия.

Негативна енергия - Кои са злите сили?

Кои са злите сили?

30.10.201304857

Най-точно описание на злите сили е дадено в Откровението на Св. Йоан, глава 13. Там се описват трите сили на злото, които се обединяват с цел да създадат свое собствено царство на Земята.

Негативна енергия - Пречистване на дома от зли сили

Пречистване на дома от зли сили

24.10.2013214704

Обект на лошо влияние стават най-личните и съкровени неща за човек. А какво по-лично за него от собствения дом. Профилактично трябва да се прилагат методи и ритуали за пречистване, които да осигурят нужния мир и спокойствие.

Негативна енергия - Как да се избавим от каръка

Как да се избавим от каръка

06.10.201329780

Каръкът е особена енергия, която отблъсква благоприятните ситуации и води до това, че колкото и дълго да върви човек напред, в края на всеки път ще го очаква разочарование.

Негативна енергия - Ако ви преследва дух

Ако ви преследва дух

01.09.201334655

За да избегнете негативната енергия, която всява с присъствието си неспокойната душа на починал, трябва да проявите голямо търпение и да приложите няколко изпитани техники.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На актуалната страница ще попаднеш на избрани материали и публикации за Негативна енергия. Нашият екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Негативна енергия. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Негативна енергия. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Негативна енергия. Негативна енергия, снимки и мнения.