Хокинг: Хора, напускайте Земята!

Хокинг: Хора, напускайте Земята!

0

Ако искаме да живеем и да продължим вида си, трябва да напуснем Земята – толкова е просто. Думите на астрофизика Стивън Хокинг звучат толкова простичко и в същото време – смразяват кръвта.

1

Земята

Земята - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Земята. Любопитни статии за Земята от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Земята.
Земята - Извънземните са ни отстъпили Слънчевата система

Извънземните са ни отстъпили Слънчевата система

13.05.20170658

Слънчевата система ни е завещана от извънземните. Те са обитавали тази част от Вселената много преди нас.

Земята - Древни символи разкриват опустошителен удар с комета преди 13 000 години

Древни символи разкриват опустошителен удар с комета преди 13 000 години

25.04.20170823

Екип от археолози са успели да дешифрират символи върху храм в Турция, които според тях показват опустошителен сблъсък между Земята и комета, случил се преди близо 13 000 години.

Земята - Ето как всъщност са възникнали континентите

Ето как всъщност са възникнали континентите

25.03.20170202

Възникването на континентите безспорно е едно от най-интересните неща, които са се случили на родната ни планета Земя.

Земята - Добрите новини за Земята, които крият от вас

Добрите новини за Земята, които крият от вас

08.03.201701922

Новините, които ни заливат ежедневно, са в по-голямата си част лоши. Това кара хората масово да мислят, че бавно и сигурно вървим към самоунищожение.

Земята - Ужас! Пясъкът по света свърши

Ужас! Пясъкът по света свърши

18.02.20170241

На Земята има три суровини, които хората използват в неограничени количества. Това са вода, въздух и пясък. Последната от тях е на път да свърши – нещо, което може да се окаже катастрофално за човечеството.

Земята - Луната краде от земната атмосфера всеки ден

Луната краде от земната атмосфера всеки ден

01.02.20170181

Нови данни на учените от Университета в Осака показват, че естественият спътник на Земята краде части от нейната атмосфера всеки ден. Данните са публикувани в списанието Science News.

Земята - Непозната форма на живот е обитавала Земята

Непозната форма на живот е обитавала Земята

29.01.20170364

В търсенето на нов живот учените никога не се ограничават само в това да търсят какво има на дадена планета в момента. Винаги се търси възможност по някое време в историята да е съществувала определена комплексна форма на живот.

Земята - Разкриха как ще изглежда Земята след 250 милиона години

Разкриха как ще изглежда Земята след 250 милиона години

18.01.20170516

Един нов мегаконтинент – Амазия, ще се образува на Земята в следващите 250 милиона години. Според симулация, направена от учени в Йейлския университет, предстои Северна и Южна Америка да се сблъскат, Карибско море да изчезне

Земята - Отново! Светът свършва през октомври

Отново! Светът свършва през октомври

11.01.20170962

Октомври – това е месецът, в който трябва да настъпи краят на света. Това поне твърди нова конспиративна теория. Причината този път ще е сблъсък с друга планета.

Земята - Ето как изглежда Земята, погледната от Марс

Ето как изглежда Земята, погледната от Марс

11.01.201702239

Стъпили здраво за Земята, ние всяка вечер имаме възможност да наблюдаваме звездното небе. Снимки и на най-отдалечени звезди могат лесно да бъдат открити в интернет. Днес обаче от НАСА предлагат един по-интересен кадър.

В Съновник.бг на тази подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации относно Земята. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Земята. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Земята. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Земята. Земята, снимки и потребителски оценки.