Защо с обидите към другите вредим само на себе си?

Защо с обидите към другите вредим само на себе си?

Сензитивите вярват, че човешкото тяло е обвито от невидима за очите, енергийна обвивка, подобна на пашкул. Когато тя е в своята цялост, ние сме здрави, спокойни, щастливи и удовлетворени от живота си. Когато обаче тя е нарушена, се чувстваме зле, застигат

1

Енергия

Енергия - Най-новите заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Енергия. Нашите статии за Енергия от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Енергия.
Енергия - Има ли енергиен вампир около теб! Провери тук

Има ли енергиен вампир около теб! Провери тук

28.04.201806642

Узнайте кои са те и се предпазете от подобни личности, в случай че в кръга ви има енергийни вампири, изсмукващи положителната ви енергия и жизнените ви сили.

Енергия - Какво се случва с енергията на Вселената?

Какво се случва с енергията на Вселената?

14.09.20170334

Дали Вселената ни се намира в процес на бавна смърт или просто количество енергия от всички галактики се преобразува в нещо, което не можем да измерим е въпрос, който учените си задават.

Енергия - Следвай тези 8 стъпки, за да подобриш енергията в дома си с Фън Шуй

Следвай тези 8 стъпки, за да подобриш енергията в дома си с Фън Шуй

06.08.201707063

Фън Шуй помага да се елиминирате негативната енергия в дома, като я преобразувате в позитивна. Приложите ли практиката, завинаги ще забравите за лошото настроение.

Енергия - Каква е положителната и отрицателната енергия на числото 11

Каква е положителната и отрицателната енергия на числото 11

27.02.201703196

11 е сред най-спорните за тълкуване числа в нумерогията. От една страна, то често е определяно като царското, щастливо число, но пък удвоеният енергиен заряд на двете единици често предизвиква силен хаос.

Енергия - Метлата има способността да отнема отрицателната енергия

Метлата има способността да отнема отрицателната енергия

29.01.2017010784

В народните вярвания метлата има няколко приложения. Освен че е превозно средство на вещиците, тя е и универсален метод за справяне с отрицателната енергия.

Енергия - Ритуали за изчистване на кармата между близки хора

Ритуали за изчистване на кармата между близки хора

10.03.201608561

Дори и най-великият гуру не може да излекува душевната болка на всички хора. Повечето специалисти, боравещи с добрите енергии на Космоса, твърдят, че едно добро начало към по-добър свят е да се изчисти първо кармата между близките хора.

Енергия - Дрехите могат да носят нещастие! Не ги взимайте от злонамерени хора

Дрехите могат да носят нещастие! Не ги взимайте от злонамерени хора

07.03.201602053

Дрехите могат да попият всяка една емоция на притежателя си и заради това не бива да вземате дрехи назаем от злонамерени или завистливи хора.

Енергия - Научете се да балансирате личната си Чи енергия!

Научете се да балансирате личната си Чи енергия!

05.10.201502449

Каквито и да са вашите действия и намерения, вие се нуждаете от енергия. Цялата дейност, която упражняваме ежедневно – физическо натоварване, емоции, мисли, черпи от запасите на нашата лична Чи енергия.

Енергия - Водата лекува безсъние

Водата лекува безсъние

04.09.2015013162

Обикновената вода може да ви помогне да се справите с безсънието, както и да неутрализира лошите сънища. Ако се обръщате към водата с мили думи, преди да я изпиете, тя ще ви зареди с мощна енергия.

Енергия - Не спете върху пресечени линии на Хартман

Не спете върху пресечени линии на Хартман

17.08.2015022587

Избягвайте да спите там, където се пресичат така наречените линии на Хартман – невидимите меридиани и паралели на геобиологичната мрежа. Кога е приливът на енергия?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни