Каква е положителната и отрицателната енергия на числото 11

Каква е положителната и отрицателната енергия на числото 11

0

11 е сред най-спорните за тълкуване числа в нумерогията. От една страна, то често е определяно като царското, щастливо число, но пък удвоеният енергиен заряд на двете единици често предизвиква силен хаос.

1

Енергия

Енергия - Най-новите заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Енергия. Нашите статии за Енергия от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Енергия.
Енергия - Метлата има способността да отнема отрицателната енергия

Метлата има способността да отнема отрицателната енергия

29.01.201705933

В народните вярвания метлата има няколко приложения. Освен че е превозно средство на вещиците, тя е и универсален метод за справяне с отрицателната енергия.

Енергия - Ритуали за изчистване на кармата между близки хора

Ритуали за изчистване на кармата между близки хора

10.03.201607585

Дори и най-великият гуру не може да излекува душевната болка на всички хора. Повечето специалисти, боравещи с добрите енергии на Космоса, твърдят, че едно добро начало към по-добър свят е да се изчисти първо кармата между близките хора.

Енергия - Дрехите могат да носят нещастие! Не ги взимайте от злонамерени хора

Дрехите могат да носят нещастие! Не ги взимайте от злонамерени хора

07.03.201601698

Дрехите могат да попият всяка една емоция на притежателя си и заради това не бива да вземате дрехи назаем от злонамерени или завистливи хора.

Енергия - Научете се да балансирате личната си Чи енергия!

Научете се да балансирате личната си Чи енергия!

05.10.201501882

Каквито и да са вашите действия и намерения, вие се нуждаете от енергия. Цялата дейност, която упражняваме ежедневно – физическо натоварване, емоции, мисли, черпи от запасите на нашата лична Чи енергия.

Енергия - Водата лекува безсъние

Водата лекува безсъние

04.09.2015112649

Обикновената вода може да ви помогне да се справите с безсънието, както и да неутрализира лошите сънища. Ако се обръщате към водата с мили думи, преди да я изпиете, тя ще ви зареди с мощна енергия.

Енергия - Не спете върху пресечени линии на Хартман

Не спете върху пресечени линии на Хартман

17.08.2015021627

Избягвайте да спите там, където се пресичат така наречените линии на Хартман – невидимите меридиани и паралели на геобиологичната мрежа. Кога е приливът на енергия?

Енергия - Батерията на Тесла Powerwall – енергията на бъдещето

Батерията на Тесла Powerwall – енергията на бъдещето

11.05.201501543

За да се захранят всички домакинства по света, са достатъчни само 2 милиарда Powerpack (100 MWh) батерии. Те ще са достатъчни човечеството да стане почти напълно независимо от невъзобновяеми енергийни източници.

Енергия - Странни източници на енергия

Странни източници на енергия

19.03.201501902

С годините все по-упорито става търсенето на алтернативни източници на енергия, някои от които изключително странни. Използването на светещите медузи в тъмното крие странен потенциал за производството на енергия.

Енергия - Седем съвета как да повишим вибрациите си

Седем съвета как да повишим вибрациите си

11.03.201505302

Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е един вид вибрация, която комуникира със заобикалящия ни свят. Научете се как да повишите тези вибрации и вижте как това ще промени живота ви драстично в положителна посока.

Енергия - Късметът ни за Новата година зависи от зодиите на масата

Късметът ни за Новата година зависи от зодиите на масата

03.01.201506881

За да разберете какъв ще бъде късметът ви през Новата година, просто трябва да разберете кои зодии са хората, които седят от лявата и дясната ви страна на масата срещу 1-ви януари.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В актуалната подстраница ще намериш избрани заглавия и публикации за Енергия. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Енергия. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Енергия. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Енергия. Енергия, съвети и потребителски оценки.