Звярът от Жеводан остава мистерия и до днес

Звярът от Жеводан остава мистерия и до днес

0

За първи път звярът от Жеводан се появява през 1764 г. Нападнал жена, докато пасяла стадото си. Скоро след това звярът извършва първото си убийство. Жертвата е 14-годишно момиче. Тялото ѝ е разкъсано до неузнаваемост, а скалпът ѝ е свален.

1

Вълци

Вълци - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Вълци. Нашите статии за Вълци от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Вълци.
Вълци - Символът на вълка

Символът на вълка

30.09.2012823285

Символът на вълка е надарен с много положителни качества и затова от древни времена се използва като тотем при тюркските народи. Вълкът е преди всичко висш символ на свободата.

Вълци - Съществуват ли върколаци

Съществуват ли върколаци

22.03.20126015507

Легенди за върколаци има във всички страни по света, в които вълците са представлявали реална опасност за хората. В Европа при най-малки съмнения, че човек може да е върколак, той бил обесван или изгарян.

Вълци - Животните, от които се страхуваме

Животните, от които се страхуваме

18.11.201173998

Въпреки че само десет процента от всички змии са отровни, всяка година тридесет хиляди души умират от ухапванията им. Съществуват само пет вида паяци, чието ухапване може да убие човек.

Вълци - Най-известните деца на джунглата

Най-известните деца на джунглата

16.04.201104199

Историята помни много случаи, в които деца са отглеждани от животни. Като се започне от легендата за основателите на Рим - Ромул и Рем, и се стигне до момичето-вълк и момчето-птица.

Вълци - В Долината на Тургуил вият вълци с женски глави

В Долината на Тургуил вият вълци с женски глави

21.12.200937109

Долината на Тургуил, известна още като Врата към други светове, е много странно място, с все мистериозни явления. На всеки 50 години там се появяват глутница вълци с женски глави.

Вълци - Кучетата виновни за черния цвят на вълците

Кучетата виновни за черния цвят на вълците

10.02.200913483

Екип учени използвал различни генетични тестове, за да определят, че мутацията се е появила при вълците в периода преди 10-15 000 години.

В актуалната страница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации за Вълци. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Вълци. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Вълци. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Вълци. Вълци, съвети и потребителски оценки.